Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Istock 918241876

Piazza Navona – Sjarmerende og livlig

Piazza Navona i Roma er et av de mest sjarmerende og livlige torgene i byen. Et sted fullt av liv og energi, det har vært et sentrum for handel og samfunnsliv i århundrer.

Piazza Navona er omgitt av vakre barokke bygninger og vakre fontener, som er en del av sjarmen og skjønnheten. Fontana dei Quattro Fiumi (fontenen til de fire elvene) er en av de mest imponerende fontenene på torget, med sin komplekse skulptur og arkitektur. Det er også Fontana del Moro og Fontana del Nettuno, både vakre og imponerende.

E8ff635d 0492 4Fec A215 3044D252717b

Fylt med liv

Men Piazza Navona er mer enn bare vakre bygninger og fontener. Det er et sted fullt av liv og mennesker, hvor du kan oppleve den italienske kulturen og livsstilen. Her møtes folk for å drikke kaffe eller vin, spise en god middag eller handle i de mange butikkene og bodene.

Piazza Navona Roma

Rik på historie

Piazza Navona har også en rik historie. Plassen var en gang et sted hvor det ble holdt romerske gladiatorkamper, og senere ble det brukt som et sted for religiøse feiringer og festivaler. I dag er det fortsatt et sted hvor mange kulturelle arrangementer finner sted, og det er et viktig senter for lokalsamfunnet.

72

Så hvis du besøker Roma, bør du ta deg tid til å besøke Piazza Navona. Det vil gi deg en smak av den italienske livsstilen og kulturen mens du nyter skjønnheten og historien som torget har å tilby. Det er et sted hvor du kan oppleve livet som en lokal og føle deg hjemme i denne fantastiske byen.

Les om flere attraksjoner i Roma her!