Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Italy Train Travel

Reisen til Roma

Reisen til Roma

Når du bestiller en reise til Roma hos oss, står du fritt til å velge avreisedag. Du kan se prisen i vår priskalender helt fra starten av bestillingsprosessen. Dette gjør det enkelt og oversiktlig å finne den rette reisen til Roma

Med fly til Roma

Alle våre turer til Roma er med fly. Vi bruker kun forbindelser med maks ett stopp. Og vi viser kun flyreiser med kort reisetid.

To flyplasser i Roma

I Roma ankommer du enten den store internasjonale flyplassen Fiumicino, vest for byen. Herfra er det direkte togforbindelse til flere av Romas store jernbanestasjoner. Andre fly – først og fremst lavprisselskapene – ankommer den gamle militærflyplassen Ciampino sør for byen. Det tar ofte lengre tid å komme inn til byen herfra, da det ikke er togforbindelser.

Offentlig transport i Roma

Roma har et omfattende bussnettverk, supplert med individuelle trikkelinjer og en rekke t-bane- og pendeltoglinjer, som du vanligvis ikke har mye bruk for som turist. Attraksjonene i Roma er nærme og for de fleste innen gangavstand, og dette reduserer behovet for offentlig transport. Det kan imidlertid være greit å ta bussen hjem til hotellet eller ferieleiligheten etter en lang dag, og heldigvis går de ganske trygt og i henhold til rutetidene. Den store terminalen for busser og tog heter Termini, og herfra kan du enkelt nå alle deler av Roma og området rundt. Det er også mulig å ta høyhastighetstog sørover til Napoli og nordover så langt som til Milano på bare 4 timer, mens Firenze kan nås på rundt 1,5 time. Det italienske høyhastighetsnettet er meget godt utviklet og fungerer godt.

Rom Metro