Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 1322823149

Renessansebyen Firenze

Firenze er kjent for å huse mange forskjellige bygninger fra middelalderen og renessansen. Spesielt byens store katedral er et «must-see» når du er i Firenze. Folket i byen begynte å bygge katedralen helt tilbake i 1296 og det tok hele 150 år før katedralen sto ferdig. Katedralen er en av byens vakreste bygninger og ved siden av katedralen står klokketårnet, som skyter hele 82 meter opp i været.

Shutterstock 2198404845

Hvis du ikke er interessert i kunst, anbefales likevel Firenze på det varmeste. Firenze inneholder så mange forskjellige sanseinntrykk. Disse sanseinntrykkene kommer for eksempel fra byens mange hager, som er fylt med mange duftende blomster. Men lukten fra byens mange kafeer og bakerier gir også et helt spesielt inntrykk.

Firenze byr ikke på mange moderne bygninger eller et vilt uteliv, men byr i stedet på små, koselige og autentiske butikker, markeder med fersk og smakfull frukt og restauranter som lager god og ekte italiensk mat.

Shutterstock 1224476512

Toskansk mat opptar en stor del i Firenze. I Firenze kan du oppleve alt fra god gourmetmat på for eksempel trestjerners Michelin-restauranten Enoteca Pinchiorri. Denne restauranten er kjent som en av Italias beste og beste restauranter. Hvis det ikke er god gourmetmat, men rett og slett et velsmakende italiensk måltid som du og reisepartnerne dine ser etter, så er den gamle restauranten Paoli et godt bud. Paoli er en av Firenzes eldste restauranter, faktisk åpnet den allerede i 1824. På Paoli kan du få ekte toskanske retter, som Ribolita, som er en toskansk grønnsakssuppe, eller fersk gnochetti.

Firenze (263)

Se våre turer til Toscana her:

Firenze (163)

8

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Firenze og Toscana på el-sykkel
  • 2 netter på et 3-stjerners hotell i hjertet av Firenze
  • Opplevelser og severdigheter i verdensklasse
  • 5 netter på et vakkert 4-stjerners hotell i Tavernelle
  • 4-dagers leie av el-sykkel med hjelmer, lås, lader og GPS
  • Vakre landskap og gamle middelalderbyer
  • Inkl. fly, transport, el-sykkel og hotell med frokost

Fra NOK 17 000

Pris per person ved 2 voksne

Les mer