Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Familie

Restauranter i Mexico

CPT anbefaler - restauranter i Mexico

Mexico City

Restaurant Azul Histórico. Dette er en av våre favoritter, restauranten ligger i Calle Isabel la Catolica. Det er en stemningsfull restaurant som ligger i en gårdsplass, hvor du kan sitte under trekronene og spise. De tilbyr et mangfold av deilige meksikanske retter og serverer dem på tradisjonell, håndlaget keramikk.

El Balcón del Zocalo. Her kan du spise med utsikt over byens sentrale torg. Vil du bare ha en drink mer, serverer de også gode drinker her.

Hotell Best Western Majestic. Spis på takterrassen hvor du har en flott utsikt over El Zócalo, Palacio National og Catedral Metropolitana.

San Cristobal

Restaurant La Lupe i Calle Real de Guadalupe. Blir du sulten og vil ha god, godt tilberedt mat fra provinsen Chiapas, kan vi anbefale denne lille restauranten. De har også kald øl!

Campeche

Marganzo. En av våre favoritter i Campache er Marganzo i Calle 8, hvor de serverer godt tilberedte lokale retter i koselige omgivelser.

La Parilla Colonial i Calle 59, hvor det serveres deilig meksikansk mat både inne og på gårdsplassen på baksiden.

Mérida

La Recova Santa Lucia. Drømmer du om å spise middag under åpen himmel, så er La Recova Santa Lucia i Calle 60 et godt valg. Du kan avslutte kvelden passende med en drink på La Negrita Cantina, som etter vår mening er den mest stemningsfulle baren i Mérida. Den ligger på hjørnet av Calle 62 og Calle 49. På det hvitkalkede murverket står det «La Negrita», og når du kommer inn gjennom svingdørene er det som å gå inn i en klassisk meksikansk kantine. Det er et populært sted blant lokalbefolkningen, og hvis det ikke er plass i baren, se etter et bord på gårdsplassen. Flere ganger i uken er det også levende musikk.

Chichen Itza

Hacienda Chichén. Nyt lunsj her. Det er en koselig restaurant satt opp i en gammel spansk hacienda fra 1600-tallet.