Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 1437936044

Severdigheter på Ischia

Castello Aragonese

Castello Aragonese er et slott ved siden av Ischia, i den nordlige enden av Napolibukta, Italia. Slottet står på en vulkansk steinøy forbundet med den større øya Ischia via en motorvei.

Tredje generasjon av Mattera-familien tar nå vare på slottet, garanterer offentlig tilgang 365 dager i året, utfører nødvendig vedlikeholds- og restaureringsarbeid og fremmer kulturelle arrangementer som bringer det til live

Vil du vite mer om historien bak slottet og se hva som foregår bak murene, er det mulig å bestille en omvisning gjennom nettsiden deres.

Shutterstock 456639811

Chiesa del Soccorso

Chiesa del Soccorso er en katolsk kirke som ligger på en fjelltopp med utsikt over havet. Denne bemerkelsesverdige hvite kirken, som står som et fyrtårn, har blitt avbildet på frimerker, malt av kunstnere og fotografert av mange. Med tanke på dens fremtredende beliggenhet ville det ha vært det første synet av hjemmet for de mange trette sjømenn i tidligere århundrer.

Det anbefales å kjøpe billett på forhånd hvis du ønsker å gå inn og se kirken.

Maronti Beach

Maronti Beach er en av de største strendene på Ischia. Adkomsten til stranden er hovedsakelig via en bratt og svingete vei, enten med bil eller til fots. Nederst på veien er det muligheter for å ta buss eller drosje, samt parkeringsplasser tilgjengelig.

Selve stranden er delt inn i betalte områder og gratis områder.

Fra Maronti har du utsikt over den maleriske byen Sant'Angelo. Du kan ta en vanntaxi til og fra Sant'Angelo for omtrent 3 euro hver vei.

Stranden ved Maronti Beach nær Sant'Angelo

Trenger du mer inspirasjon til hva du kan oppleve på Ischia, sjekk ut denne hjemmesiden.

Les mer