Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 264759209

Toscana met CPT

Check Point Travel sine turer til Toscana

Når du reiser til Amalfi med Check Point Travel får du den samme gode reiseformen som vi tilbyr på våre reiser til f.eks. Thailand, Bali og Mexico. På våre Toscana-turer sikrer vi:

God tid, så det er rom for både opplevelser og avkobling.
Det meste er inkludert, så du trenger bare å tenke på å få de beste opplevelsene på ferien.
Velvalgte hoteller som vi har nøye utvalgt i samarbeid med våre lokale kontakter i Toscana.
Enkel bestilling, slik at du sparer tid med forberedelsene.
Sikkerhet først med sunn økonomi, 25 års erfaring og medlemskap i Reisegarantifondet.

Hotell i Toscana

Toscana er stort sett fritt for store kjedehoteller, hvor alt fra teppene til menyen er likt over hele verden. I stedet er Toscana preget av små, privateide hoteller, som typisk har gått i arv fra generasjon til generasjon. Det byr på mye sjarm, men det betyr også at det å finne de beste stedene å bo i Toscana krever litt lokalkunnskap.

Check Point Travel har direkte samarbeid med en liten håndfull hoteller i Toscana, og vi har selv vært på flere turer til Toscana for å håndplukke spesielt disse. Se våre hoteller i Toscana her.

Byene i Toscana

Toscana, med sine bølgende åser og vakre olivenlunder, er ubeskrivelig vakkert, og spesielt tre byer i dette herlige området av Italia gjør et uforglemmelig inntrykk.

De tre perlene i Toscana er Firenze, Siena og San Gimignano. Reisen fra by til by er halve opplevelsen av å være i Toscana.

Vespa, Fiat 500 eller el-sykkel

Når du reiser med Check Point Travel bestemmer du selv hvordan du vil komme deg rundt fra sted til sted. Takket være våre dyktige samarbeidspartnere i Toscana kan du velge mellom tre transportformer: bil, scooter eller sykkel. Turen ned til Toscana er alltid den samme: vi bruker rutefly, og bagasje er alltid inkludert i prisen.