Secret Garden.jpg
Badeferie i Khanom - Aava Resort
Se galleri

Badeferie i Khanom - Aava Resort

  • 12 netter på 4-stjerners strandresort
  • Uoppdaget perle med vakre strender
  • Spis frokost med havutsikt
  • Autentisk landsbyliv og gode utflukter
  • For dem som vil oppleve det ekte Thailand
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

kr. 19.600,-

15 dager fra kr. 17.600,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 21. apr 2021

Reiseplan

Drømmer dere om å oppleve det uspolerte Thailand med kilometerlange sandstrender, landsbyliv og vakker natur, så er Khanom det helt riktige stedet.

ok img_0043.jpg (1)

Kort om reisen:

Drømmer dere om å oppleve det uspolerte Thailand med kilometerlange sandstrender, landsbyliv og vakker natur, så er Khanom det helt riktige stedet. På denne luksusbadeferien kan dere utforske Khanom-området og slappe av i deilige omgivelser på det 4-stjerners Aava Resort & Spa til en veldig god pris.

Resortet, som består av bungalower og villaer, ligger rett ned til stranden med utsikt til det turkisblå havet og de jungelkledde, grønne fjellene. Her er svømmebasseng, spa, gode restauranter og plass til barn. Khanom er Thailands ukjente perle og en mulighet for å oppleve tropene i Sør-Thailand uten å skulle dele det med tusenvis av andre turister.

I 2017 ble Aava Resort & Spa tildelt en World Luxury Hotel Award i kategorien "Luxury Beach Retreat".

Khanom_Aava Pool Deck 1.JPG

Dagene på Aava Resort innbyr til ren avslapping på første klasse. Dere kan velge å nyte dagene ved det deilige bassenget eller benytte dere av den lange sandstranden som ligger rett ved resortet. Kom helt ned i gear i det lekre spa-området og skjem dere selv bort med thailandske spesialiteter i tillegg til lekker europeisk mat i restauranten.

Trenger dere luftforandring, ligger den hyggelige Khanom by noen få kilometer fra Aava resort. Med shuttlebus er det enkelt å komme inn til byen, og her får dere autentisk thailandsk stemning i en by som fortsatt ser få turister.

I byen finnes det flere restauranter hvor dere kan nyte klassiske thailandske retter til veldig gode priser.

Drar dere til byen onsdag eller søndag morgen, kan dere oppleve det lokale markedet. Her kommer lokale bønder og fiskere til byen med deres ferske varer, og det er alltid en munter og fargerik affære.

Utenfor byen kan dere for eksempel besøke grotten Khao Wang Thong eller ta en forfriskende dukkert i fossen Samed Chun. Herfra er det utsikt til Khanom-bukten.

Dagen er kommet, hvor dere skal mot Norge igjen. Dere blir hentet på hotellet og transportert til Surat Thani lufthavn.

Etter en mellomlanding i Bangkok, lander dere i Oslo.