Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Capri byr på unik natur og mange vakre utsiktspunkter.

Capri – Historie, legende og skjønnhet

Capri er en fantastisk øy i Sør-Italia, som ligger i Tyrrenhavet utenfor kysten av Napoli. Øya er kjent for sin naturlige skjønnhet, krystallklare vann og imponerende fjellformasjoner, men historien er også full av fascinerende hendelser og legender.

Grunnlagt av greske guder

Ifølge legenden ble øya Capri grunnlagt av de greske gudene i fjern forhistorisk tid. Men i virkeligheten ble øya først bebodd av de gamle romerne, som ble tiltrukket av sin skjønnhet og strategiske beliggenhet.

Shutterstock 88152370

Brukt som fengsel

I middelalderen ble øya erobret av normannerne og senere brukt som fengsel av Bourbon-kongene. Det var ikke før på 1800-tallet at Capri ble oppdaget av kunstnere, forfattere og andre intellektuelle fra hele Europa som ble tiltrukket av dens naturlige skjønnhet og bohemske livsstil.

Populært reisemål

I dag er Capri et populært reisemål for turister som kommer for å beundre øyas fantastiske skjønnhet og historiske arv. Men det er også et sted hvor du fortsatt kan oppleve den tradisjonelle italienske livsstilen og kulturen som har blitt bevart gjennom århundrene.

Shutterstock 487854097 Augustus Have Ved Capri By Giardini Di Augusto

Så enten du er interessert i historie, kultur eller bare ønsker å slappe av i vakre og inspirerende omgivelser, er Capri et sted verdt å besøke og utforske. En øy gjennomsyret av historie, legende og skjønnhet, den vil garantert etterlate et varig inntrykk på ditt hjerte og sinn.

Les mer om Capris severdigheter her!