Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 556064800

Capris attraksjoner

Capri er en øy full av fantastiske severdigheter og naturlige skjønnheter som vil ta pusten fra enhver besøkende. Enten du er interessert i historie, kultur eller bare ønsker å slappe av i vakre omgivelser, vil du finne noe for din smak på denne utrolige øya.

Tiberius' Villa Jovis

En av de mest imponerende severdighetene på Capri er utvilsomt Tiberius' Villa Jovis. Dette er en enorm romersk villa som keiser Tiberius bygget på øyas høyeste punkt. Fra villaen kan du nyte en fantastisk utsikt over hele øya og Tyrrenhavet, og du kan gå rundt i de godt bevarte ruinene som fortsatt vitner om keiserens luksuriøse livsstil.

Villa Jovis, som i sin tid ble bygget av keiser Tiberius

Den blå grotte

En annen fantastisk attraksjon på Capri er Blue Grotto, som er en hule i steinene på øyas kyst. Grotten er kjent for sitt krystallklare blå vann som lyser opp når sollyset treffer den, og det er en fantastisk opplevelse å seile inn i hulen og beundre dens naturlige skjønnhet.

Vannet lyser opp i den blå grotten på Capri

Vakre hager og parker

Capri er også hjemsted for flere vakre hager og parker, inkludert Villa San Michele, som ble bygget av den svenske forfatteren og legen Axel Munthe. Hagen er full av eksotiske planter og blomster, og den har en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

Shutterstock 1575036424

Mange flere attraksjoner

Hvis du er interessert i kultur og historie, er det også mange andre attraksjoner på Capri, inkludert den gamle romerske byen Anacapri, Gardens of Augustus og Certosa di San Giacomo, et kloster fra 1300-tallet.

Langs Amalfikysten er det gamle eselstier, som nå er turstier

Alt i alt er Capri en øy full av fantastiske severdigheter og naturlige skjønnheter som vil imponere selv den mest krevende reisende. Enten du vil utforske øyas historie, slappe av i vakre hager eller beundre den fantastiske utsikten, vil du finne mye å se og oppleve på Capri.

Les mer om Capris historie her!