Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +

Koh Lanta

Med en lokal befolkning på ca. 20 000, Koh Lanta er en av de største av de 15 øyene som ligger i Krabi-provinsen i Thailand. Koh Lanta er en lang og smal øy dekket av små fjell og nydelige strender. Jo lenger sør du kommer på øya jo færre andre turister vil du møte, samtidig som vannet blir enda klarere.

 

Koh Lantas rike kultur

Øyas kultur er selvsagt preget av det thailandske fastlandet, men det er også en tydelig påvirkning fra de muslimske regionene i Sør-Thailand. Gjennom tidene har også kinesiske og arabiske sjømenn satt sitt preg på Koh Lanta. Så det er ikke uvanlig å passere både forgylte thaitempler og vakre moskeer på en sykkeltur rundt mellom øyas mange fantastiske strender. Menyene byr også på et bredt spekter av eksotiske impulser langveisfra, og det er herlig å sitte i et 100 år gammelt trehus på stilker ut til vannet og nyte en godt tilberedt, nyfanget fisk eller annen deilig thaimat.

KOH LANTA - Er en af de større øer i Sydthailand og berømt for sine flotte strande, Check Point Travel

Koh Lanta byr på store opplevelser.  Hvis du vil høre mer, vennligst kontakt oss ved å ringe 86137744 eller send oss ​​en reiseforespørsel.