Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_119302513 North Rim Grand Canyon Cape Royal.jpg

Kart over det vestlige USA

Bruk Check Point Travels kart over det vestlige USA for å finne stedene du vil besøke. På vårt USA-kart har vi markert de viktigste stedene for de som reiser på ferie til USA. Som kartet viser er mulighetene mange, og husk at avstandene er store.

Det Vestlige USA

En tur til det vestlige USA vil typisk være en biltur hvor du kjører fra sted til sted i en leid bil. Og som vårt amerikanske kart viser, har det vestlige USA uendelig mye å tilby, så vær forberedt på at det blir vanskelig å velge.

En skattekiste av opplevelser

Langs stillehavskysten finner du de største byene, San Francisco og Los Angeles, som er forbundet med en av USAs vakreste veistrekninger, Highway 1. Lenger øst finner du den fjellrike Yosemite National Park med gigantiske graner og ville dyr. Hvis du våger deg enda lenger inn i landet, vil du treffe ørkenen. Her lyser Las Vegas opp i de øde landskapene, som skjuler naturperler som Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion National Park. I nord finner du det klassiske prærielandskapet og Yellowstones bison samt Grand Teton.

Reis til det vestlige USA med CPT

Bruk vårt USA-kart for å planlegge reisen. Ta også en titt på våre reiser til USA her. Bruk gjerne Check Point Travels ekspertise hvis du har spørsmål. Kontakt oss på 78 73 09 97 eller skriv til oss. Vi kvitterer med massevis av inspirasjon og et spesifikt tilbud for akkurat din reise til det vestlige USA.

Se også våre turer til det vestlige USA her:

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 kr.

Storbyer og nationalparker i vest
  • Opplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Grand Canyon, Bryce og Zion nasjonalparker
  • Hold deg nær nasjonalparkene og ha mer tid til å oppleve
  • Mulighet for å bo på en klassisk amerikansk ranch
  • Bo i et telt med ekte senger i Yosemite nasjonalpark
  • Inkl. fly, hotell og leiebil

Fra NOK 23 900

Per person ved 2 voksne og 2 barn.