Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_622035740 Unidentified fisherman on a boat in Jimbaran Beach, Bali, Indonesia..jpg

Opplevelser i Jimbaran

Besøk et marked

shutterstock_699177388.jpg

For morgenfuglene kan det anbefales å starte dagen med et besøk på et av de lokale markedene. Ikke langt fra hotellet ligger et av de mest interessante gatemarkedene på Bali, hvor fargerike grønnsaker, krydder og lekker frukt, selges til alt fra husmødre til sjefs-kokker. Det er et livlig og allikevel et overskuelig marked, og rett ved siden av, ligger et av de viktigste templene i Jimbaran. Her kan dere se de lokale innbyggerne starte dagen med å bære små og store offergaver inn til gudene.

Fiskemarked på Bali. Rejser til Bali.jpg

Lengst nord på Jimbaran-stranden, ligger et av de mest interessante fiskemarkedene i denne delen av Bali, og kommer dere hit tidlig, kan dere se de fargestrålende fiskebåtene bli trukket på land med nattens fangst. På markedet kan dere se alt fra skalldyr og blekkspruter til fisk og store tunfisk bli solgt til høystbydende etter intense forhandlinger, og mye av det som kjøpes, havner på grillen ved en av de mange strandrestaurantene.

Spennende utflukter

Surfer-paradis

Balangan strand på Bali nær Jimbaran.jpg

Hvis dere våger å bevege dere litt vekk fra Jimbaran, kan en tur ned langs sørkysten trygt anbefales. Dette kan gjøres enkelt med en billig taxi eller på en litt mer utfordrende måte med lokal transport. Ta eventuelt en prat med hotellet, som gjerne hjelper med å arrangere transporten. Rett sør for Jimbaran ligger Balangan- og Bingin-strendene, som er et paradis for surfere med noen av Balis største og mest utfordrende bølger.

Dra på en fantastisk golftur

Golf Bali. Rejser til Bali.jpg

Er dere interessert i golf, ligger den glimrende New Kuta Golf Club mellom de to strendene, og fra tee på hull 15 sies det å være en flott utsikt til begge strendene.

Besøk Ulu Watu tempelet

Ulu Watu tempel. Rejser til Bali.jpg

Turen sørover kan avsluttes ved det fredelige Ulu Watu-tempelet, som regnes for et av de viktigste templene på Bali. Den spektakulære plasseringen på en loddrett klippe høyt over det brusende, endeløse havet, gjør stedet magisk, og får dere med dere solnedgangen, blir det ikke mye bedre på Bali. Av og til utføres den kjente og populære kecak-dansen ved templet ved solnedgang, så kom i god tid, for dette er et veldig ettertraktet valfartssted, både for turister og for lokale pilgrimmer.

Opplev Jimbaran på følgende reiser