Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +

Opplevelser i Krabi

Krabi-provinsen er blant de vakreste områdene i Sør-Thailand. Her kan du blant annet se bratte klipper rage over kystens lange sandstrender og besøke idylliske tropiske øyer omgitt av fascinerende korallrev.

 

I Krabi er det også mange muligheter for spennende og eksotiske opplevelser som gjør stedet perfekt for en strandferie i Thailand. Du kan dra på utflukter til gylne templer og koselige fiskerlandsbyer eller besøke dryppsteinsgrotter og frodige nasjonalparker. Det er noe for enhver smak i Krabi.

Strender

Strandene i Krabi er ikke til at komme udenom. Nyd solen, hinanden og slap af i smukke omgivelser på Krabis lange sandstrande. I kan nyde de lokale strande ved hotellerne eller sejle til den smukke Railay Beach, der ligger mellem Krabi og Ao Nang (en sejltur på 10-15 minutter). Ved Railay Beach ligger der også små, hyggelige restauranter, hvor I kan nyde en god frokost med havudsigt for at fuldende en dejlig udflugtsdag

Havaktiviteter

Havkajakkpadling, båttur, snorkling eller dykking. Det krystallklare Andamanhavet byr på mange muligheter for fantastiske vannopplevelser.

På en båttur kan du besøke noen av de mer avsidesliggende strendene på Krabi-fastlandet, samt besøke de mange små tropiske øyene i vannet utenfor Krabi. Rundt øyene er det flere utmerkede snorklesteder hvor du kan utforske korallrev og det rike dyrelivet under havoverflaten.

Wat Tham Seua-tempelet

Ønsker du å oppleve Krabi-området litt ovenfra kan du besøke Tiger Cave Temple (Wat Tham Seua). Templet ligger omtrent åtte kilometer nordvest for Krabi omgitt av tropisk regnskog og er et veldig fint utfluktsalternativ.

Den virkelige attraksjonen ved tempelet er utsikten fra toppen. En lang, halvbratt trapp med hele 1237 trinn fører deg til toppen av tempelet, hvorfra det er en spektakulær utsikt over grønnkledde klipper og dype daler.

Vi anbefaler at du bruker respektfulle klær i tempelområdet. Det vil si klær som dekker skuldrene, og bukser eller kjole som går ned over knærne.

Høres Krabi ut som et interessant feriemål for deg, er du velkommen til å ringe og høre mer på 86 13 77 44. Du kan også sende oss en reiseforespørsel og få et uforpliktende tilbud på en reise.