Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_299074148 Beautiful view from sundeck of tourist junks in Ha Long bay. Ha Long bay (Vietnam)..jpg
Overnatting i Ha Long Bay

Overnatting i en søppel i Ha Long Bay

Kapteinen og besetningen ønsker dere velkommen om bord på en tradisjonell junke, som tar dere med på et uforglemmelig cruise blant buktens hundrevis av mytiske kalksteinsklipper. Det tar ikke lang tid før man forstår hvorfor UNESCO har valgt å inkludere dette naturlige vidunderet på deres liste over verdens naturarv, for det er imponerende.

Halong sejlads - Kopi.jpg

De mange kalksteinsklippene reiser seg bratt opp fra havet og danner en naturlig labyrint som dere rolig seiler gjennom. Underveis er det god tid til å nyte utsikten fra junkens soldekk, men dere må selvfølgelig også komme nærmere de fantastiske øyene når dere skal utforske en av områdets spektakulære huler. Hvis det er noen hjemme, er det også mulig å besøke en av de flytende fiskerlandsbyene som ligger spredt rundt i området, godt skjult av de beskyttende små øyene. De lokale lever av fiske og har blant annet sin egen skole, kultursenter og selvfølgelig noen enorme oppbevaringskar som er plassert under husene.

Fishermen village in Halong bay Vietnam  shutterstock_83152669.jpg

Hen på ettermiddagen begynner området å endre karakter, og i solnedgangens oransje skjær ser alt ut som en eventyrverden. Ta gjerne en forfriskende dukkert før middagen serveres i junkens restaurant. Menyen består vanligvis av et bredt utvalg av deilige sjømatretter - blåskjell, krabber, reker, fisk osv. Deretter kan det være lurt å ta plass på dekket og håpe på en skyfri kveld, da hele himmelen vil bli opplyst av et overveldende stjerneskudd - eller kanskje prøve fiskelykken med mannskapet og fange blekksprut, før det er tid for å gå til sengs i de koselige to-personers lugarer.

Hvis dere ønsker å høre mer om mulighetene i Hanoi, er dere velkomne til å ringe oss på 86137744. Dere kan også få et uforpliktende tilbud på en reise ved å sende en reiseforespørsel

Send reiseforespørsel

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dager
Det beste av Vietnam
  • Stemningsfulle gater og vakre templer i Hanoi
  • Overnatt på Ha Long-bukten i tradisjonell djunke
  • Keiserbyen Hué og Den forbudte lilla by
  • Strandliv og historisk sjarm i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 22 950

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn