Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Route 66. Kør-selv. Rejser til USA.jpg

Route 66s vakreste perler

Drømmer du om en uforglemmelig reise gjennom USAs historie og landskap? Check Point Travel inviterer deg til å utforske de vakreste stedene på den legendariske Route 66. Bli med oss ​​på en eventyrlig tur hvor vi besøker ikoniske severdigheter, fantastiske landskap og sjarmerende byer.

shutterstock_121945762 Route 66 pavement sign with Mojave desert red rock mountains..jpg

Våre nøye utvalgte høydepunkter inkluderer

Grand Canyon, Arizona

Utforsk dette verdensberømte naturunderet og opplev det storslåtte panoramaet av kløfter, fjellformasjoner og fargerike jordlag.

shutterstock_97706066 Toroweap point at sunrise, Grand Canyon National Park..jpg

Painted Desert, Arizona

La deg fortrylle av de pittoreske, flerfargede fjellene og klippene som strekker seg over ørkenlandskapet i dette spektakulære området.

B626961eb133fe372f24d4982fad62a6

Petrified Forest National Park, New Mexico

Gå tilbake i tid og utforsk denne forhistoriske skogen hvor trærne har blitt til forsteinet tre gjennom millioner av år.

Petrified National Forest Painted Desert

Palo Duro Canyon, Texas

Opplev den imponerende canyonen, den nest største i USA, og nyt en fantastisk utsikt over de røde fjellformasjonene og varierte ørkenlandskapet.

Palo Duro

Santa Fe, New Mexico

Utforsk denne eldgamle byen kjent for sin vakre adobe-arkitektur og rike kulturarv som strekker seg over tusenvis av år.

Image

Santa Monica Pier, California

Avslutt din episke reise på dette historiske og pittoreske stedet der Route 66 møter Stillehavet og nyt en uforglemmelig solnedgang over havet.

Route 66 End

Med Check Point Travel får du en autentisk og uforglemmelig opplevelse mens du utforsker Route 66s vakreste steder. Vi sørger for at planleggingen og logistikken er i orden med flyreiser, komfortabel overnatting og en god bil å kjøre i. Dette gir deg friheten til å nyte Route 66s mange høydepunkter.