Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Grøn havskildpadde på Hawaii.jpg

Snorkling på Big Island på Hawaii

Snorkling på Big Island på Hawaii

Grøn havskildpadde på Hawaii.jpg

Så snart du dykker ned i den fredelige og vakre verdenen under havets overflate, vet du at den lange flyturen til Hawaii var verdt det. Koraller, fargerike fisk i store stimer, og havskilpadder som nærmest svever gjennom det klare lyseblå vannet bidrar til å gjøre snorkleopplevelsen på Big Island til noe fantastisk.

Det er ikke nødvendig å dra på båtturer for å få en god snorkleopplevelse. På flere steder kan dere gå direkte fra kysten og ut i den eksotiske undervannsverdenen. Waialea Bay på den nordlige delen av Big Islands vestkyst byr på utmerket snorkling. Waialea Bay er en liten bukt med en fin sandstrand presset inn mellom lave klipper og med trær som gjør det mulig å finne en fin plass i skyggen. Fiskestimene trives i det varme vannet og svømmer rundt mellom de svarte vulkanske klippene. I bukten kan dere også være heldige og møte på store havskilpadder.

Andre alternativer kan være Ka'awaloa Cove, Makaiwa Bay eller Kealakekua Bay. Sistnevnte er det beste stedet for snorkling på Big Island, men det krever at dere er klare for en gåtur fra bilen på litt over en time – og litt lengre tur tilbake. Hvis det høres litt slitsomt ut, kan dere bli med på en guidet båttur, hvor snorkleutstyr og lunsj er inkludert. Det er en stor opplevelse. Under båtturen er det verdt å holde utkikk etter delfiner og hvaler om vinteren.

Hvis dere ønsker å høre mer om mulighetene på Big Island, er dere velkomne til å ringe oss på 86137744. Dere kan også få et uforpliktende tilbud på en reise ved å sende en reiseforespørgsel

Send reiseforespørgsel