Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 274164029
Oplev Monkey Forest i Ubud

Ubud Monkey Forest

Ubud Monkey Forest - også kjent som Sacred Monkey Forest Sanctuary, er en av de mest populære opplevelsene i kunstnerbyen Ubud på Bali.

Ubud Monkey Forest er utpekt som naturreservat og er hjemsted for tre hellige templer som stammer fra rundt det 14. århundre. Skogen er spesielt kjent for sin populasjon av balinesiske langhalede aper (Macaca fascicularis), og besøkende har muligheten til å observere apene i sitt naturlige miljø.

Hva du kan forvente:

Aper: Det er flere hundre aper i Monkey Forest, og selv om de er vant til mennesker, er det viktig å følge parkens retningslinjer for å unngå konflikter med dyrene.

Natur: Skogen er frodig og grønn, fylt med gamle trær og ulike plantearter. Det er et herlig sted for en spasertur for de som er interessert i naturen.

Templer: Skogen huser tre hellige templer: Pura Dalem Agung, Pura Prajapati og Pura Beji. Man må være kledd passende for å besøke templene; det vil si, man må bære en sarong og dekke skuldre og knær.

Shutterstock 99610196
Shutterstock 1805917033

Gode råd

Sikkerhet:Selv om apene er vant til mennesker, er de ville dyr. Det er viktig å ikke mate dem eller prøve å ta selfies med dem, da det kan provosere dem.

Søppel: Hold styr på eiendelene dine og søppel for å beskytte dyrene og deres habitat.

Tidspunkt: Det kan være en god idé å besøke skogen tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå folkemengdene.

Inngang: Det er en inngangspris for å komme inn i Monkey Forest, og pengene går til vedlikehold av reservatet og beskyttelse av apene.

Ubud Monkey Forest er ikke bare en turistattraksjon, men også et viktig sted for forskning og bevaring. Forskere studerer apenes adferd, og stedet spiller en viktig rolle i den åndelige og daglige praksisen til lokalbefolkningen. Det er et must-see hvis du er i Ubud og er interessert i dyreliv, natur og balinesisk kultur.

Shutterstock 354303779
Shutterstock 773362198