Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Cubansk-charme-og-badeferie-HERO.jpg
Cubansk sjarme og badeferie Pakken inkluderer flyreiser, casas, hotell, 5 netter alt inkludert og lokal transport
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Cubansk sjarme og badeferie

 • Dere besøker Havana, Trinidad og Varadero
 • Salsamusikk, hyggelige cafeer og intime restauranter
 • Historie fra kolonitiden og live musikk i hyggelige Trinidad
 • All Inclusive på herlig strandhotell i Varadero
 • Avslapning på en av Cubas mest populære strender
 • Inkludert fly, hotell, transport og flere måltider

Kontakt oss for pris

Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Reiseplan

Utgangspunktet for denne reisen er Cubas sjarmerende og sagnomsuste hovedstad, Havana. I tillegg til historiske severdigheter og spennende museer, gjemmer gatene i Havanas gamle bydel på en rekke intime musikksteder og små gastronomiske overraskelser. Stemningen fra kolonitiden preger de brosteinsbelagte gatene i uforglemmelige Trinidad, hvor musikken overtar det sentrale torget hver kveld og folk samles for å danse.

Cuba-reisen avsluttes på et skjønt strandhotell i Varadero, hvor dere kan slappe helt av og ta en dukkert i det krystallklare vannet fra en av de beste badestrendene på Cuba – og naturligvis er oppholdet med All Inclusive.

shutterstock_305970527 Varadero.jpg

Kort om reisen

Denne turen er perfekt for deg som ønsker å oppleve den cubanske kulturen og samtidig ha god tid til å slappe av ved utmerkede strender.

Du starter med 4 netter i Havana, hvor du opplever mye stemning, liv og historie.

I kolonibyen Trinidad har du også 4 netter, og dermed god tid til å utforske de brosteinsbelagte gatene – og til å oppleve hvordan musikken inntar det sentrale torget hver kveld.

Cuba-turen rundes av på et vakkert strandhotell i Varadero, hvor du har mulighet for total avslapning og en dukkert i det krystallklare vannet ved en av de beste strendene på Cuba – og selvfølgelig oppholdet med All Inclusive.

shutterstock_451978522 El Rum Rum restaurant on Empedrado street in the La Habana Vieja.jpg

Ved ankomst Havana på ettermiddagen vil du bli møtt på flyplassen av en kontaktperson fra vår partner på Cuba. Du vil bli henvist til bilen som kjører deg til ditt Bed & Breakfast, lokalt kjent som casa particulares, i Havanas historiske gamleby, hvor vertsfamilien venter på å ønske deg velkommen.

På kveldstur i gamlebyen

Om nødvendig, bruk sen ettermiddag og kveld på å gå rundt i lokalområdet og få en følelse av Havanas sjarmerende kveld og natteliv. Restauranter og små kafeer ligger spredt over hele gamlebyen, så det er bare å kaste seg ut i det.

shutterstock_362799086Habana Cuba at the National Theatre..jpg

Der er noe helt spesielt ved Havana. En nesten magisk atmosfære man ikke finner andre steder. Det er vanskelig å si om det skyldes beliggenheten ved havet eller de fargerike amerikanske bilene som triller rundt mellom påminnelser fra revolusjonen, og vakre bygninger fra den spanske kolonitiden. Byens storsmilende og livsglade befolkning og gatemusikantene har helt sikkert også noe med det å gjøre. Det samme har den gnisten som tennes i Havana når mørket faller på, og hete salsarytmer høres fra de små dansestedene og fyller de sjarmerende gamle gatene med eksotisk musikk. Vi har satt av 3 dager til at dere - i et rolig tempo - kan komme inn under huden på denne sjelfulle byen og oppleve de største severdighetene i den gamle bydelen.

Vi har gitt våre forslag til spennende opplevelser du kan ha i Havana her.

Farvestrålende dansere på Club Tropicana i Havanna

Dere har en hel dag til rådighet i Havana - og det er mange muligheter.

Dere kan være en del av Havanas gateliv, se noen av de vakre plassene, besøke Hemmingway og mye mer.

Få inspirasjon til mange flere opplevelser i Havana her.

shutterstock_392267488HAVANA, CUBA - APRIL 1, 2012 Teenagers swimming in Caribbean sea near Moro castle.jpg

Stå tidlig opp, nyt frokosten og dra til Havanas største marked, Mercado de Cuatro Caminos. Markedet har eksistert i nesten 200 år, og hit kommer bønder fra landbrukskollektivene for å selge produktene sine. Det er et livlig og fargerikt marked, hvor tusenvis av den lokale befolkningen kommer hver dag for å handle. Her er det enkle boder med matvarer, tekstiler og isenkram i tillegg til et liv uten sidestykke - men bare ganske få turister.

Shutterstock 404100160 Trinidad Cuba

Fra Havana fortsetter turen med buss til Trinidad ved Det karibiske hav. Trinidad er en av Latin-Amerikas best bevarte byer fra den tidlige spanske kolonitiden. Den er også en av de vakreste og mest stemningsfulle. Byen er preget av elegante gamle pastellfargede hus med røde teglsteinstak og brolagte gater, hvor kvinner sitter og broderer hvite duker og mennene fletter de karakteristiske stråhattene. Man har en følelse av at tiden har stått stille i Trinidads gamle gater og skyggefulle hager. Følelsen forsterkes av at biler stort sett ikke har adgang til byens sentrum. På det sentrale torvet, omgitt av storslåtte paleer bygd av fortidens rike sukkerbaroner, går livet sin vante gang.

Les om flere opplevelser i Trinidad.

TRINIDAD, CUBA - MAY 26, 2013 kids walking on the street in UNESCO protected city of Trinidad, Cuba..jpg

Trinidads sjarmerende gamle bydel ligger rett utenfor døren og oppleves absolutt best til fots, så knyt skoene og gå på oppdagelse i gatene som strekker seg ut fra Plaza Mayor. Små butikker selger lokalproduserte håndarbeider og gatehandlere tilbyr grønnsaker, papaya, mango og annen eksotisk frukt. Gallerier med interessante lokale kunstnere har også funnet veien til noen av de vakre gamle husene, så vær oppmerksom på de små skiltene. Det er også små markedsgater og plasser rundt omkring i byen, hvor der vil være mulig å kjøpe heklede duger og flettede stråhatter, som kan være et virkelig godt kjøp i varmen.

Beautiful Tropical Beach At The Caribbean Island Shutterstock 49204522 (1)

Etter en dag til fots gjennom Trinidads snirklede gater og en lang kveld med intens salsa-dans, kan det hende at dere våkner med litt vonde føtter. Men fortvil ikke, for rett sør for byen ligger den vakre Ancon-stranden, hvor dere kan ta en forfriskende dukkert i det asurblå Karibiske hav. Turen fra deres Bed & Breakfast i Trinidad og ut til stranden tar ca. 10-15 minutter med taxi. Den bløte sanden og alle palmene skaper det perfekte utgangspunktet for noen timers avslapping.

En del av områdets båtturer går fra Ancon. Dere kan blant annet besøke øya Cayo Blanco og se fargerike fisk og korallrev iført snorkel og maske. På land kan dere nyte lunsjen sammen med en koloni av nysgjerrige øgler.

Shutterstock 616479641 El Nicho Is Located Inside The Gran Parque Natural Topes De Collantes

Får dere lyst til å være aktive, kan vi anbefale at dere benytter muligheten til å låne en sykkel og dra på oppdagelse i områdene rundt Trinidad. Check Point Travel stiller et begrenset antall sykler gratis til disposisjon for våre reisende. De kan hentes og leveres på vårt kontakt-Bed & Breakfast. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at syklene er til rådighet for dere. Rundt byen ligger små hyggelige landsbyer og en utrolig vakker natur.

Shutterstock 158460236 Varadero Beach Cuba

Fra Trinidad bærer det videre med buss mot den nordlige kysten og det populære strandområdet Varadero. Vel framme, blir dere innlosjert på et all inclusive strandhotell for de neste 5 nettene, og nå kan dere virkelig begynne å slappe av – kanskje starte med en dukkert i det asurblå vannet og en gåtur i den kritthvite sanden på stranden.

Shutterstock 201215627 Portrait Of Young Beautiful Girl At Tropical Beach For Vacations In Varadero, Cuba, Drinking Cocktail In Coconut And Sitting On Sand

Dere har 4 hele dager til å slappe av på stranden, nyte en avkjølende dukkert i havet eller bassenget og kanskje få en kald mojito eller to. Skulle dere bli rastløse, er det gode muligheter for å kunne delta på mange spennende utflukter fra Varadero. Det er turer til noen hulesystemer i nærheten, båtturer med muligheter for snorkling samt turer til nasjonalparkene i området. Utfluktene kan dere bestille på hotellet i Varadero.

Shutterstock 302584616 Varadero

Det er tid til en siste dukkert i det asurblå havet og nyte solens stråler en siste gang, før det er på tide å checke ut og kjøre mot lufthavnen. Dere vil være framme i god tid før hjemturen, så alle formaliteter kan ordnes stille og rolig.

Etter en deilig ferie med kultur og strand på Cuba, lander dere i Norge.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Norge - Havana t/r inkl. måltider, drikke og bagasje 
 • Flyplasskatter og avgifter 
 • Turistvisum gyldig i 30 dager 
 • Privat transport fra Havana flyplass til Bed & Breakfast i Havana 
 • 4 netter i Havana på Bed & Breakfast i Standardrom inkl. frokost (med 2 voksne og 2 barn må du ha 2 rom) 
 • Busstransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Trinidad 
 • 4 netter i Trinidad på Bed & Breakfast i Standardrom inkl. frokost (med 2 voksne og 2 barn må du ha 2 rom)
 • Busstransport fra Bed & Breakfast i Trinidad til hotell i Varadero 
 • 5 netter i Varadero på Iberostar Tainos**** i et standardrom med all Inclusive
 • Privat transport fra hotellet i Varadero til Havana flyplass

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)
 • Tilkjøpsmuligheter: 
 • Utfluktspakke i Havana og Trinidad fra kr. 695,- pr. person.

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Visa for Cuba er inkludert i prisen på turen. Husk at passet ditt må være gyldig i minst tre måneder etter at du forlater Cuba. Merk: For mellomlandinger i Canada kreves eTA. Dette er ikke inkludert i prisen. (Pris: CAD 7)

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpass reisen

Totalpris for reisen
Fortsett
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby med på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt pr. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer

Utfluktspakke - Havana & Trinidad

Med denne utfluktspakken får du en grundig innføring i Havana og Trinidad. Utfluktene foregår på engelsk og ledes av dyktige lokale guider som kjenner de to byene ekstremt godt. De snakker om både historiske, kulturelle, arkitektoniske, politiske og aktuelle tema, som alle er med på å gi et bredt innblikk i Cuba.

shutterstock_305970527 Varadero.jpg
shutterstock_586727399 a typical day in one of the streets of Havana.jpg
Se alle rejser til:
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel