Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
DetBedsteAfFlorida-desktop.jpg
Det beste fra Florida Pakken inkluderer fly, hotell og leiebil
Se galleri

Det beste av Florida

  • Fantastiske fornøyelsesparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvite strendene i badebyen Madeira Beach
  • Blant alligatorer og luftbåter i Everglades
  • Korallrev, delfiner og sjarmerende Key West
  • Natteliv og stranddager i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hotell og leiebil

12 dager fra NOK 15 300,-

Reiseplan

USA - California - Los Angeles - Santa Monica (5).jpg

Florida byr på tropiske strender, vaiende palmer og solskinn. Men du kan også besøke praktfulle fornøyelsesparker. Handle merker til gode priser og spis på gode restauranter når sulten melder seg. Denne turen har alt det beste fra Florida.

Å reise til Florida er synonymt med tropiske strender, vaiende palmer og solskinn fra en høy blå himmel. Men Florida er så mye mer enn det. Dette vil du oppdage på denne reisen. I Orlando er det fornøyelsesparker og show i absolutt verdensklasse. Her kan du kjøpe merker til spotpris og spise på gode restauranter, hvor både maten, servicen og regningen gir smil. Du har tid til å slappe av i den koselige badebyen Fort Myers, hvor du bor på et hotell som ligger ned til en av de beste sandstrendene i USA. Videre gjennom Everglades, hvor alligatorer lurer i vannskorpen og rovfugler går i bane rundt de oversvømte skogene. Stopp i Key Largo og svøm med delfiner før du fortsetter til Key West med sine vakre gamle trehus og karibiske atmosfære. Det hele rundes av med noen dager på South Beach i Miami.

Avreise fra Norge mot Miami, som du ankommer samme dag på grunn av tidsforskjellen. Bilen er klar for deg på flyplassen og etter ca. Etter en 3,5-timers kjøretur ankommer du Orlando til ditt sentralt beliggende hotell. 

Tilbring resten av dagen med å hvile på toppen av reisen, eller få det første inntrykket av denne unike metropolen og det fantastiske klimaet i dag. Skulle du trenge litt ekstra plass i kofferten, har Orlando noen av Floridas beste Outlet Malls, hvor du kan kjøpe kjente merkevarer til gode priser.

Det er så mye å oppleve i Orlando! Byen byr faktisk på så mange muligheter at det er lurt å ha tenkt litt på hjemmefra hva du vil se. For de fleste barn er Donald Duck, Mikke Mus og alle de andre tegneserieheltene fra Disney World høyt på listen. Men du kan også komme bak kulissene på Universal Studios og MGM.

Sea World Orlando_blue Horizons Finale 1 High Resolution.jpg

Du kan til og med få en sniktitt på fremtiden til Epcot Center, og som noe nytt kan du oppleve den magiske verdenen til Harry Potter og vennene hans på Galtvorts trollmannsskole. På de varme dagene er det imidlertid ingenting som slår badelandet Wet n ’Wild, hvor enorme svømmebassenger og utallige vannsklier kjøler det hele ned litt.

Kennedy SC_Saturn V rocket og Corvette_70044394.jpg

Orlando har også mer å tilby enn sine berømte fornøyelsesparker. Ta f.eks. på utflukt til Kennedy Space Center, hvorfra romfergene tidligere la ut på sine store ekspedisjoner ut i verdensrommet. Her kommer du tett på romfartens historie og hører om utfordringene astronautene møter i verdensrommet. Du kan møte helt andre utfordringer på de mange golfbanene rundt Orlando, hvis du føler for det.

Det er på tide å gjøre seg klar for bilen. For nå begynner turen til Florida for alvor. Fra Orlando drar du til de hvite sandstrendene på golfkysten og den atmosfæriske badebyen Madeira Beach. Kjøreturen tar bare ca 2 timer, så er du der. Du bor i tre netter på 3-stjerners Barefoot Beach Club, som ligger i sanddynene rett ved siden av en av de beste strendene i Florida. Sanden er hvit og fin som et pulver. Havet er klart, enkelt og innbydende, så kanskje en kjærkommen dukkert.

Fra hotellet har du kun kort vei til det koselige havnemiljøet i Johns Pass med trebrygger, fiskebåter og sære trehus i alle slags farger, som inkluderer restauranter, kafeer, små butikker og lokale reisebyråer som arrangerer båtturer, delfinturer, fisketurer og mye mer.

deck03.jpg

Reisen fortsetter sørover mot den tropiske øya Key West. Men før du kommer så langt, er det verdt et stopp i den enorme Everglades nasjonalpark våtmark. Her gir det oversvømte landskapet ideelle forhold for et bredt utvalg av dyr og fugler. Manater beiter på det grunne vannet, vadefugler spankulerer rundt og leter etter mat, og med litt flaks kan du få øye på alligatorer som soler seg langs kysten.

Du kan utforske Everglades på flere måter, men den beste opplevelsen får du på en guidet tur med hovercraft. De flatbunnede båtene gjør det mulig å suse gjennom de grunne kanalene, og guidene er flotte for å se dyrelivet som gjemmer seg i gresset.

Lenger sør strekker en rekke små øyer seg ut i Det karibiske hav som perler på en snor. Broer forbinder øyene, og det er en veldig fin kjøretur som tar deg helt til den sørligste øya, Key West. Her finner du den sørligste byen i USA, som ligger praktfull til ved Det karibiske hav. Vel fremme vil du bo på hotellet ditt de neste to nettene.

Everglade_Alligator Mirror_65458468.jpg

Den avslappede karibiske atmosfæren er unektelig, og sammen med brisen fra havet og det tropiske klimaet gir det Key West en helt spesiell atmosfære. Det er uvanlig lett å bli hodestups forelsket i den lille byen. Det mente også den kjente forfatteren Ernest Hemingway, så han valgte å bo her fra 1931 til 1940. I dag er huset hans åpent for besøkende. Men Key West tilbyr også et utmerket akvarium samt massevis av gateliv og koselige restauranter. Det er mulig å leie sykler, som er en fin måte å komme seg rundt i de små gatene i Key West. Høres ut som dette bare lovlig aktiv, og inviterer strendene rundt i byen for avslapning og en dukkert i det varme vannet.

key west.jpg

Fra Key West går turen tilbake over broene mot Miami. Underveis kan du vurdere å stoppe ved Key Largo for å utforske den fremmede og dypt fascinerende undervannsverdenen til John Pennekamp Coral Reef State Park utenfor kysten. Disse korallrevene er en del av et stort, komplekst økosystem som strekker seg 320 km fra Miami til Dry Tortugas. Mer enn 500 fiskearter er observert på revet, som også er hjemsted for koraller, sjøanemoner, sopp og milliarder av små marine dyr kalt polypper. Tilbake på land kan du fortsette det siste stykket mot Miami.

For mange er Miami selve symbolet på feriestemning og avslapning langs Floridas tropiske strender. Strendene er her, men denne eksotiske byen har mye mer å tilby. Ved ankomst leverer du inn bilen, hvoretter resten av dagen er fri til å nyte atmosfæren.

miami beach liveguard.jpg

Tilbring dagen med å slappe av langs de berømte sandstrendene som strekker seg så langt øyet kan se. Eller utforske det travle gatelivet langs stranden og mellom byskogen av skyskrapere. Her er mange eksotiske restauranter drevet av folk fra hele verden. Få f.eks. et snev av Cuba i Little Havana-distriktet eller nyt hjemmelagde italienske spesialiteter på en lokal italiensk restaurant.

Byens landemerker er de berømte Art Deco-bygningene på Ocean Drive. De pastellfargede bygningene er som tatt ut av en tegneserie, men de var den ultimate moten innen arkitektur da de ble bygget på 1930-tallet. Dersom kredittkortet må luftes er det også store muligheter for det. South Beach-området er fullt av kafeer og små spesialbutikker, og det er generelt sett et veldig koselig område å utforske til fots. Men byen har selvfølgelig også flere enorme kjøpesentre med alt hjertet begjærer – selv til virkelig gode priser.

Ocean Drive Miami.jpg

Når tiden er inne, ta en taxi til flyplassen, hvor hjemreisen starter. Etter et flybytte kommer du til Norge dagen etter.

Bestill tilbud

Bestill et uforpliktende tilbud og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Barn fra 12 år betraktes som voksne.

Reiseperiodejun - des / 2024
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 barn Pris per person.
Reiseperiode 01. maj 2024 - 19. juni 2024
Pris per person ved 2 voksne Fra NOK 21 500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra NOK 15 300
Reiseperiode 20. juni 2024 - 11. august 2024
Pris per person ved 2 voksne Fra NOK 25 000
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra NOK 19 100
Reiseperiode 12. august 2024 - 15. december 2024
Pris per person ved 2 voksne Fra NOK 22 300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra NOK 18 300
Reiseperiode Senere afrejse
Pris per person ved 2 voksne Kontakt oss for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt oss for pris

Få et uforpliktende tilbud

Outrigger1.jpg
Key West_mileage signpost_31290985.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel