Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Med Vespa I Toscana (80)
Toscana på en Vespa Prisen inkluderer fly, transport, godt hotell med frokost og Vespa-leie
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Toscana på en Vespa

 • 7 netter på et vakkert boutiquehotell i San Gimignano
 • Svømmebasseng, god hjemmelaget mat og fin utsikt
 • 6 dagers Vespa-leie med hjelmer og full forsikring
 • Vespakurs og detaljert ekskursjonsprogram
 • Vakre landskap og gamle middelalderbyer
 • Inkl. fly, transport, Vespa og hotell med frokost

8 dager fra kr. 16.400,-

Pris per person ved 2 voksne

Avreise: Oslo d. 15. okt 2023

Hotellet

Ditt hotell i Toscana ligger like utenfor San Gimignano og har den fineste utsikten over byen.
Fra bassenget på Villa Ducci er det en himmelsk utsikt.
Hotel Villa Ducci I Toscana (27)
Hotel Villa Ducci I Toscana (25)
Hotel Villa Ducci I Toscana (35)
Hotel Villa Ducci I Toscana (2)
Hotel Villa Ducci I Toscana (6)
Hotel Villa Ducci I Toscana (9)
Hotel Villa Ducci I Toscana (13)
Villa Ducci er et lite hotell med en nydelig beliggenhet i hjertet av Toscana.
Hotel Villa Ducci I Toscana (17)
Ditt hotell i Toscana ligger like utenfor San Gimignano og har den fineste utsikten over byen.
Fra bassenget på Villa Ducci er det en himmelsk utsikt.
Hotel Villa Ducci I Toscana (27)
Hotel Villa Ducci I Toscana (25)
Hotel Villa Ducci I Toscana (35)
Hotel Villa Ducci I Toscana (2)
Hotel Villa Ducci I Toscana (6)
Hotel Villa Ducci I Toscana (9)
Hotel Villa Ducci I Toscana (13)
Villa Ducci er et lite hotell med en nydelig beliggenhet i hjertet av Toscana.
Hotel Villa Ducci I Toscana (17)

Hotel Villa Ducci

7 netter - San Gimignano, Toscana, Italien

Hotel Villa Ducci ligger med en uforlignelig utsikt over de bølgende grønne vingårdene, olivenlunder og den eventyrlige gamle middelalderbyen som ruver over en høyde. Og du kan nyte den utsikten til det fulle når du sitter på terrassen og spiser frokost eller tar deg en velfortjent pause ved bass

...

Mer informasjon om hotellet her
 • Avstand til byen
  -

 • Pool/Barnepool
  Ja / Nei

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Avstand til byen
  -

 • Pool/Barnepool
  Ja / Nei

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

Rejseplan

Finnes det noe mer italiensk enn å rulle rundt på en knallrød Vespa langs de små veiene i Toscana, omgitt av bølgende grønne vingårder, olivenlunder og pittoreske middelalderbyer? Knapt! Og å kjøre Vespa er enklere enn du tror. Vi sendte to middelaldrende scooterjomfruer på tur, og nå kan de ikke snakke om noe annet.

Det er i slutten av september Henrik (56) og Dorte (49) fra Check Point Travel setter seg på hver sin knallrøde Vespa for første gang. Litt bekymret. For Henriks mopederfaring var fra en tid med gulrotbukser og langt nakkehår, og Dorte hadde aldri kjørt hverken scooter eller moped før. Men etter en enkel og oversiktlig introduksjon på engelsk og en liten prøvetur på parkeringsplassen var sommerfuglene borte. Forventningsfulle og spente legger de ut på sitt første Vespa-eventyr.

Med Vespa I Toscana (55)

«Toscana er en av de vakreste regionene i Italia. Å få lov til å oppleve landskapet på en Vespa. Legg ut på småveiene. Kjenn på solen. Gå av og opplev stillheten. Ta en omvei bare for moro skyld. Spis lunsj i en liten landsby med utsikt over bølgende grønne vingårder, olivenlunder og gamle byer. Følelsen av å være på eventyr. Snakk om hvor vi skal nå. Studer kartet – som om det var et skattekart. Og setter kursen mot nye opplevelser. Det er noe av det beste jeg har opplevd på mange år, og så viste det seg å være superlett å kjøre Vespa, sier Henrik.

20221020 140413
Du blir raskt kjent med Vespaen.

Dorte hadde sommerfugler i magen da hun skulle ta de små veiene i pittoreske Toscana: «Jeg hadde aldri sittet på moped eller scooter før, så tanken på å måtte kjøre rundt i Italia på Vespa fikk det til å kile litt i mage. Men det viste seg å være overraskende enkelt. Det er veldig lett å kjøre, og det går ikke veldig fort, fordi du vil nyte naturen og kjøreturen.»

De to middelaldrende Vespa-jomfruene blir nå bitt av en rød scooter. De dro på alle de beskrevne turene og fant til og med nye ruter de siste dagene i Toscana.

"Det er like deler frihet og eventyr. Og det finnes knapt et vakrere sted å kjøre Vespa for første gang. Men det er definitivt ikke siste gang», fastslår Dorte, som allerede er i gang med å legge planer for neste scootertur i Toscana.

Med Vespa I Toscana (131)

Du reiser med fly fra Norge til Firenze. Her blir du hentet av sjåføren din, som kjører deg til hotellet i San Gimignano. Kjøreturen tar ca. 1 time. Og allerede på denne korte kjøreturen får du en smak av det vakre landskapet som du vil utforske den kommende uken.

Hotellet ligger like utenfor San Gimignano, en av de mest pittoreske middelalderbyene i denne delen av Toscana. Det er nesten som å reise tilbake i tid når du går rundt i byens labyrint av brosteinsbelagte gater. Det er massevis av små butikker, delikatesser og vinbutikker, torg med vakre kirker og koselige fortausrestauranter, eventyrlige tårn og historiske severdigheter.

Ditt hotell i Toscana ligger like utenfor San Gimignano og har den fineste utsikten over byen.
Ditt hotell i Toscana ligger like utenfor San Gimignano og har den fineste utsikten over byen.

Kort vei til byen

På din Vespa tar det bare fem minutter å kjøre fra hotellet inn til byen. Hvis du skal på kveldstur til San Gimignano for å spise middag og drikke vin, spør hotellet om å skaffe deg en taxi.

Hotellet ditt har utsikt over San Gimignano og det vakre toskanske landskapet, og det er til og med et svømmebasseng som kan brukes i årets varme måneder.

Hotel Villa Ducci I Toscana (17)
Hotellet ditt har et fint basseng.

Velkommen og introduksjon til Vespaen

På hotellet vil du bli tatt imot av vår lokale medarbeider, som vil gi deg en god introduksjon på engelsk de kommende dagene. Du vil motta et kart med veibeskrivelse og 4 detaljerte ruteforslag på engelsk for spennende og flotte dagsturer, forslag til restauranter på dagsturene og i San Gimignano, praktisk informasjon i forhold til forsikring og et telefonnummer som du kan ringe dersom det skulle være uventet. hendelser oppstår problemer.

Deretter går turen ned til hotellets parkeringsplass. Her får du en innføring i kjøring av Vespa, til instrumentene, hvordan du parkerer, drivstoff, blinker, skyver, slår på, slår av og låser. Og du får hjelmer og nøkler til de to rommene som kan brukes til bagasje når du er på tur.

Med Vespa I Toscana (189)
Du får en grundig gjennomgang av Vespaen før du kjører ut på veiene.

Tid for en kort prøvetur

Sist, men ikke minst, er det tid for en prøvetur på hotellets parkeringsplass. Vespaen har ingen gir og er lett å manøvrere. Kanskje lokker en ettermiddagstur til San Gimignano. Vær oppmerksom på at dere scootere nesten alltid kan parkere gratis når du velger scooter/knallert parkeringsbod. Full forsikring er også inkludert i vespaleien din, så skulle den få riper eller bulker dekkes det av forsikringen.

Du kan begynne å glede deg. Det er fantastisk å få lov til å oppleve og utforske Toscana på en vespa.

Merk: Kommer du sent på ettermiddagen eller kvelden, skjer introduksjonen etter frokost dagen etter ankomst.

Du har din Vespa til disposisjon hver dag under oppholdet. Du har fått 4 spennende forslag til dagsturer som gir deg svært ulike opplevelser. Det er en tur rundt i Chianti-regionen mellom vingårder og stemningsfulle byer som Colle Val D'Elsa, Greve in Chianti og Montefioralle. Det er den grønne turen nordover med fokus på landsbyer og vakre landskap. Det er en fin tur til slottsbyen Monteriggioni og Siena. Og så er det turen som følger i fotsporene til etruskerne til fjellbyen Volterra.

Shutterstock 1358027504 Monteriggioni Som Byen Tager Sig Ud, Når Man Nærmer Sig På Scooter

I tillegg er det tid i programmet til å dra på egne eventyr. Kanskje en tur til Firenze er fristende. Du kan selvsagt også velge å inkludere noen «fridager» i programmet og slappe av hjemme i San Gimignano, slik at inntrykkene får sette seg.

Firenze (82)
Du kan også dra på en dagstur til Firenze om du vil.

Tiden er inne for å overlevere vespaen. Husk å fylle bensin dagen før, så returnerer du den med samme inventar som du mottok den. Sjåføren vil da komme og hente deg på hotellet. Nå går turen til flyplassen i Firenze og herfra hjem til Norge. Med masse opplevelser i bagasjen og kanskje med en nyvunnet lidenskap for scooterturer i Italia.