Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Badeferie Playa Del Carmen
Strandferie på HM Playa del Carmen Pakken inkluderer fly, hotell, lokal privat transport og frokost
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Badeferie på HM Playa del Carmen

 • 12 netter på 4-stjerners resort i Playa del Carmen
 • Nær restauranter, butikker og strand
 • Fine fasiliteter og vakkert bassengområde
 • Mange gode utfluktsmuligheter
 • Et godt valg for både familier og par
 • Inkl. fly, hotell, transport og frokost

kr. 20.400,-

14 dager fra kr. 19.300,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 07. des 2023

Hotellet

På denne strandferien i Mexico har vi funnet et superkoselig hotell for deg – med en flott beliggenhet midt i sjarmerende Playa del Carmen, nær strøket, Quinta Avenida, Det karibiske hav og fantastiske strender.

HM Playa Del Carmen 47
HM Playa Del Carmen 101
HM Playa Del Carmen 80
HM Playa Del Carmen 119
HM Playa Del Carmen 30
HM Playa Del Carmen Shoot2 6
HM Playa Del Carmen 103
HM Playa Del Carmen 85
HM Playa Del Carmen 53 Edit
Hacienda Inn 21
HM Playa Del Carmen 39
HM Playa Del Carmen 67
HM Hotel Playa Gym 4
HM Playa Del Carmen 27
HM Playa Del Carmen 47
HM Playa Del Carmen 101
HM Playa Del Carmen 80
HM Playa Del Carmen 119
HM Playa Del Carmen 30
HM Playa Del Carmen Shoot2 6
HM Playa Del Carmen 103
HM Playa Del Carmen 85
HM Playa Del Carmen 53 Edit
Hacienda Inn 21
HM Playa Del Carmen 39
HM Playa Del Carmen 67
HM Hotel Playa Gym 4
HM Playa Del Carmen 27

HM Playa del Carmen

12 netter - Playa del Carmen

HM Playa del Carmen er et bra 4-stjerners hotell med autentisk meksikansk sjarm og supergod beliggenhet. Hotellet ligger kun få minutters gange fra den hvite sandstranden Playa del Carmen og et steinkast fra byens stemningsfulle Quinta Avenida, hvor det finnes et stort utvalg av restauranter, kaf

...

Mer informasjon om hotellet her
 • Avstand til byen
  0

 • Pool/Barnepool
  Ja / Nei

 • Restauranter
  1

 • Balkong/terr.
  Ja

 • Avstand til byen
  0

 • Pool/Barnepool
  Ja / Nei

 • Restauranter
  1

 • Balkong/terr.
  Ja

Rejseplan

Nyt livet og atmosfæren på en av de beste strendene i Mexico. På denne strandferien i Playa del Carmen bor du på det vakre 4-stjerners Hotel HM Playa del Carmen, som ligger nært både strand, restauranter og butikker. Og så er det nok av spennende utfluktsmuligheter hvis du har lyst til å krydre ferien med et lite eventyr.

HM Playa Del Carmen 39

Strendene på den meksikanske Riviera Maya regnes med rette som noen av de vakreste i verden. Her er badebyen Playa del Carmen, hvor du bør tilbringe ferien. Du får 10 netter på et godt 4-stjerners hotell med super beliggenhet nær både strand, restauranter og butikker. Og skulle sjåførlivet på stranda bli for kjedelig, så er det nok av gode utfluktsmuligheter i området. Fra den verdensberømte kongebyen Maya, Chichén Itza til den mindre kjente som kolonibyen Valladolid og de underjordiske innsjøene kalt cenotes.

Shutterstock 740945026 Playa Del Carmen Beach In Riviera Maya Caribbean At Mayan Mexico

Du reiser fra Norge og har en mellomlanding på vei til Cancun. Flyturen er selvfølgelig med bagasje, mat og drikke. Samme kveld ankommer du Cancun flyplass, hvor sjåføren din venter på deg. Fra flyplassen er det ca. 1 times kjøring til hotellet i Playa del Carmen. Her bor du i 12 netter på 4-stjerners Hotel HM Playa del Carmen, som ligger nært både strand, butikker og restauranter.

HM Playa Del Carmen 47

Playa del Carmen er en koselig badeby som ligger på østkysten av Mexico også kjent som Riviera Maya. Det er her du finner noen av de vakreste strendene i Mexico. En av dem ligger ved Playa del Carmen. Stranden er nesten 10 kilometer lang. Sanden er kritthvit, og vannet turkisblått. Det er som å bli tatt ut av et postkort. Rundt stranden er det strandklubber hvor du kan leie solsenger og parasoller og ta en kald drink.

Playa Del Carmen 6
Playa del Carmen

Byen har et vell av gode restauranter fra de små lokalbefolkningen med bord på stranden til de internasjonale på byens hovedgate. Du har enkel tilgang til alt. Både strand- og kveldsliv. Du bor fint sentralt og kort vei til både strand, butikker og restauranter.

Vil du lese litt mer om restauranter og aktiviteter i Playa del Carmen, så er det litt inspirasjon til deg her.

Skal strandferien i Playa del Carmen krydres med opplevelser, så finnes det mange fine utfluktsmuligheter fra Playa del Carmen. Både til lands og til havs. Les vår anbefaling for utflukter i og rundt Playa del Carmen.

Playa Del Carmen 5
Playa del Carmen

I dag går turen hjemover. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Cancun flyplass. Herfra går turen tilbake til Norge. Flyturen er inkludert mat og drikke. Akkurat som ved avreise. Du flyr over natten, og derfor ankommer du Norge dagen etter.

Så du er tilbake i Norge etter en deilig strandferie i Mexico. Fylles opp med ny energi og masse opplevelser og inntrykk.