thai3-desktop_ny_650x1800.jpg
Øyhopping i Sør-Thailand
Se galleri

Øyhopping i Sør-Thailand

 • 6 netter på sjarmerende Koh Lanta
 • 3 netter med hvite palmestrender på Koh Ngai
 • 3 netter på postkort-vakre Koh Mook
 • Øyhopping med 3- og 4-stjerners resorts
 • Total avslapping og deilige strender
 • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

kr. 13.350,-

15 dager fra kr. 13.050,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 24. okt 2021

Reiseplan

På denne øyhoppingen opplever dere tre forskjellige tropiske øyer, som alle ligger langt vekk fra de vanligste turistområdene.

DSCN0011.JPG

På denne øyhoppingen opplever dere tre forskjellige tropiske øyer, som alle ligger langt vekk fra de vanligste turistområdene.

Reisen starter på Koh Lanta, som byr på vakre strender og mulighet for sykkelturer mellom små fiskelandsbyer. Herfra fortsetter dere med båt til de to små paradisiske øyene Koh Ngai og Koh Mook, som med deres hvite sandstrender, vaiende palmer og krystallklare vann innbyr til rendyrket avslapping.

Hotellene på denne rundreisen er 3- og 4-stjerners. De er enkle og rustikke, som det nå er når man søker seg vekk fra de vanlige turistrutene. Men de er pene og rene, og alle tre ligger helt nede ved stranden. Så hvis dere leter etter en avslappende strandferie i den sørlige thailandske skjærgården, og setter vakker natur, flotte strender og eventyr høyere enn luksus, er dette den riktige reisen.

Koh Ngai_solnedgang_128666828.jpg

Fra Norge settes kursen østover mot Thailand.

Twin bay1.jpg

Etter et raskt flybytte i Bangkok, fortsetter dere til Krabi. Her står en sjåfør klar til å kjøre dere til den lille havnen, hvor båten mod Koh Lanta ligger klar til avgang. Vel ankommet til Koh Lanta blir dere kjørt det siste lille stykke til Twin Bay Resort, som ligger perfekt - rett ned til en av øyas beste sandstrender. Bruk resten av dagen på å slappe av ved bassenget eller gå en tur langs den kilometerlange sandstranden.

Koh Lanta_Old Town during Walking street festival_44012050.jpg

Med en lokalbefolkning på ca. 20.000 er Koh Lanta den største og mest utviklede av øyene dere skal besøke. De fantastiske strendene er med rette populære hos de som besøker øya, men Koh Lanta byr også på en mengde andre spennende opplevelser. Øyas kultur bærer naturligvis preg av det thailandske fastlandet, men det er også en tydelig innflytelse fra de muslimske områdene i Sør-Thailand. Også kinesiske og arabiske sjømenn har gjennom tidene satt sitt preg på Koh Lanta. Så det er ikke uvanlig å passere både forgylte thai-templer og vakre moskéer på en sykkeltur rundt på øya.

Også menyene på restaurantene inneholder en bred vifte av eksotiske impulser langveis fra, og det er vidunderlig å sitte i et 100 år gammelt trehus på påler ut i vannet og nyte en godt tilberedt, fersk fisk. Naturen på midten av øya er også verdt å utforske, og rundt Koh Lanta ligger utallige små tropiske øyer, hvor fantastiske strender innbyr til en dagstur – eventuelt i havkajakk. Både snorkling og særlig dykking er glimrende på båtturer fra Koh Lanta.

Dere blir hentet på hotellet og tatt med i båt til den lille tropiske øya Koh Ngai, som ligger sør for Koh Lanta. Her innlosjeres dere på Thanya Resort, som ligger perfekt helt nede ved stranden.

shutterstock_257832379 Paradise beach in kohngai island at trang Thailand.jpg

På Koh Ngai er det betydelig færre mennesker enn på Koh Lanta, og livet går sin stille og rolige gang langs de innbydende og barnevennlige sandstrendene. Sceneriet fullendes av jungelkledde bakker som reiser seg fra midten av øya og skaper en perfekt bakgrunn for de hvite sandstrendene. Det ligger bare et par resorter på Koh Ngai, og det finnes ingen større by. Så dette er det perfekte sted å komme helt ned i tempo og nyte de deilige strendene i fulle drag.

Sivalai_Amazing Thailand_uden logo_lys.jpg

Fra Koh Ngai fortsetter turen til enda et høydepunkt, nemlig Koh Mook. Bare det å ankomme Koh Mook er en opplevelse. Øya reiser seg opp av Andamanhavets turkisblå vann som en frodig grønn oase omgitt av dramatiske klipper, vaiende palmer og bløte, hvite sandstrender. Her innlosjeres dere på Sivalai Resort - et lekkert resort med en fantastisk beliggenhet ved stranden og med utsikt over havet.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

Koh Mook ser ut som de tropiske øyene man ser på postkort. Det ligger kun et par enkelte resorter på Koh Mook, som også besøkes av turister på dagstur fra Koh Lanta. Men det endrer ikke at Koh Mook oppfyller de flestes drøm om en ekte tropisk øy, og det er faktisk langt færre turister på Koh Mook enn på fleste andre thailandske øyer. Cirka 2.000 mennesker bor fast på øya i to små landsbyer, som blant annet har et lite buddhistisk tempel og en moské.

I den nordlige enden av øya fører en kalksteinstunnel inn til en skjult lagune, hvor dere kan bade fra en strand omgitt av høye klipper. Lagunen kan bare nås med båt ved lavvann, så dette var et perfekt sted for sjørøvere å gjemme skattene sine i gamle dager. Lagunen er populær hos turister på dagstur, men kommer dere til lagunen tidlig eller sent på dagen, ånder alt fred og ro i denne magiske lille verdenen.

Når det er tid for avreise, blir dere hentet i båt på Koh Mook og fraktet inn til fastlandet, hvor en bil står klar til å kjøre dere til Krabi Lufthavn. Herfra flyr dere til Bangkok, hvor dere skifter fly og fortsetter mot Norge.

Dere ankommer Oslo tidlig om morgenen etter en skjønn badeferie i Thailand.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Bangkok t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Innenriksfly Bangkok - Krabi t/r
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • Transport fra Krabi Lufthavn til hotell på Koh Lanta
 • 6 netter på Koh Lanta på Twin Bay Resort*** i Standard Bungalow inkludert frokost (Obs: 2 voksne og 2 barn blir innlosjert i Family Room på Twin Bay Resort)
 • Transport fra hotell på Koh Lanta til hotell på Koh Ngai
 • 3 netter på Koh Ngai på Thanya Resort*** i Garden View Bungalow inkludert frokost
 • Transport fra hotell til Koh Ngai til hotell på Koh Mook
 • 3 netter på Koh Mook på Sivalai Resort**** i Standard Villa inkludert frokost
 • Transport fra hotell på Koh Mook til Krabi Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Thailand.

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
Koh Yao 1.JPG
Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg
Koh Lanta_Old Town during Walking street festival_44012050.jpg
IMG 88

Inspirasjon

Koh Lanta_Rock Island_128318891.jpg