Familieferie i Florida

 • Temaparker i verdensklasse i Orlando
 • God mat og merkevarer til spotpris
 • Sørstatsstemning og sjøkuer i Crystal River
 • Badeferie i stemningsfulle Fort Myers
 • Hotell ved en av de beste sandstrendene i USA
 • Inkludert fly, hoteller og leie av bil

12 dager fra kr. 11.050,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 20. sep 2021

Reiseplan

Forlystelsesparker i Orlando, sjøkuer i Crystal River og en fantastisk strand i Fort Myers venter dere på denne familievennlige reisen til solskinnsstaten Florida.

DetBedsteAfFlorida-tablet.jpg

Florida er perfekt for en familieferie. Klimaet er vidunderlig, kjøreavstandene er korte, og USAs solskinnsstat er fylt med opplevelser for hele familien. Første høydepunkt er Orlando, som byr på forlystelsesparker og show som kan ta pusten fra selv de mest bereiste. Restaurantene er gode og billige, og i de store outlets selges merkevarer til spotpris. Og foran dere venter sørstatsstemning i uberørte Crystal River, hvor dere har mulighet for å snorkle med sjøkuer, før dere runder turen av med en badeferie i Fort Myers.

Fra Norge settes kursen mot Orlando, som dere ankommer på samme dag på grunn av tidsforskjellen. I lufthavnen står bilen klar til dere, og den har dere til rådighet hele ferien. Dette gir dere en stor frihet til å komme rundt til de tingene dere gjerne vil se. Bilen gjør det også mulig å stoppe når dere ønsker det, hvis dere behøver en pause. 

Bruk resten av dagen på å hvile ut etter reisen, eller kast dere ut i Orlandos mange muligheter. Klimaet er nesten alltid perfekt i denne delen av Florida, og Orlando er en veldig hyggelig storby. Får dere lyst til å shoppe litt, er det gode muligheter i Orlandos Outlet Malls, hvor man kan kjøpe merkevarer til gode priser.

Det er først og fremst forlystelsesparkene som har gjort Orlando berømt – og det er mange å velge mellom! Selv med to dager til rådighet, er det en god idé å ha tenkt over hjemmefra, hva dere ønsker å se. Disney World og møtet med Donald Duck, Mikke Mus og alle de andre tegneserieheltene står høyt på listen hos mange barn. Men dere kan også komme bak filmkulissene i Universal Studios og MGM eller se spekkhoggere slå saltomortaler i SeaWorld. Framtiden vises i Epcot Center, og dere kan dra på eventyr med Harry Potter og vennene hans i den magiske verden på trollmannskolen Hogwarts.

På varme dager er vannlandet Wet n' Wild også verdt et besøk. Her kan dere kjøles ned i de enorme svømmebassengene og prøve krefter med massevis av vannrutsjebaner - den ene villere enn den andre.

En helt annen mulighet er å ta bilen og dra til Kennedy Space Center. Herfra ble romfergene sendt ut på sine store ekspedisjoner i rommet.

Her får dere vite mer om romfartens historie og høre om de utfordringene astronautene møter i rommet.

crystal river_river.jpg

Det er tid for å sette seg til rette i bilen og kjøre mot kysten. Det er ikke en lang tur, så dere har god tid til å stoppe underveis. Vel framme i Crystal River, innlosjeres dere på hotellet dere skal bo på i de neste to nettene.

Med sine bare ca. 4.000 innbyggere og med få turister, er Crystal River som en helt annen verden sammenlignet med Orlando. Her opplever dere det lokale Florida vekk fra de vanlige turiststrømmene, og dere vil helt sikkert bli møtt med stor imøtekommenhet fra innbyggernes side. Så Crystal River er et godt sted for å roe helt ned før morgendagens opplevelser.

Crystal River ligger ut mot den vakre Kings Bay, som får vann fra mer enn 50 varme kilder i området. Ca. 240 millioner liter krystallklart vann renner hver dag fra kildene og ut i bukten, som har en konstant temperatur på 22 grader. Dette er helt perfekte forhold for en av naturens godmodige kjemper – nemlig sjøkuene. Sjøkuer har ikke noe fettlag, så de foretrekker å oppholde seg i varmt vann som ikke er så dypt, så de kan dykke ned for å gresse av vannplantene på bunnen. Det er naturligvis aldri garantier når man har med ville dyr å gjøre, men Kings Bay er et av de stedene i verden hvor det er størst sjanse for å oppleve ville sjøkuer i deres naturlige omgivelser. Dere drar ut i bukten tidlig om morgenen, og den lokalkjente skipperen finner fram til sjøkuene. Dere kan tydelig se dem fra båten, men det er mye bedre å ta maske og snorkel på, og hoppe ut i vannet til dem. I det klare, lave vannet kan dere tydelig se sjøkuene som gresser på bunnen under dere. Men sjøkuer er pattedyr, så en etter en kommer de prustende opp til overflaten for å få luft. Ofte kommer de så tett på, at dere forsiktig kan ta på de godmodige dyrene.

Sjøkuene bør dere se, når dere er i Crystal River. Men området er også godt egnet til å fiske og å ta turer i kajakk eller robåt. Det er en flott opplevelse å kjøre ned til Chassahowitzka River Campground, hvor dere kan leie båter og dra ut på den glassklare elven. Her ånder alt av fred og ro, og det er fantastisk å gli langsomt gjennom den tette vegetasjonen, som henger tungt utover vannet. Noen steder føles det nesten som å seile gjennom en grønn jungeltunnel. Det er et rikt dyreliv langs elven, hvor vaskebjørner leter etter mat på bredden, hvor også oter, vadefugler og hvithodehavørn tar for seg av rettene. Det kan fort gå flere timer på elven, så det kan anbefales å ta med en matkurv. Ønsker dere ikke å ro selv, er det mulig å utforske mangroveskogen fra en luftputebåt.

Dere forlater Crystal River og fortsetter sørover langs kysten til Fort Myers. Det er flere fine steder dere kan besøke underveis. Kjør for eksempel innom den zoologiske hagen Busch Gardens, eller få et lite innblikk i plantasjetidens Florida med et besøk på den historiske sukkerrørsplantasjen Gamble. Ved ankomst Fort Myers, innlosjeres dere - for de neste tre nettene - på hotellet som ligger helt ned til stranden. Bruk gjerne resten av dagen på å se dere litt om i byen, som er blant de hyggeligste i hele Florida.

Fort Myers var ikke annet enn et fiskeleie, da Thomas Edison i 1885 valgte å bygge seg en vinterbolig i byen. Edison var allerede berømt for oppfinnelsen av glødelampen. Men han hadde ennå en pasjon – nemlig palmer. Gjennom årene plantet han nærmere 2000 palmer langs McGregor Boulevarden i Fort Myers, og mange av dem står fortsatt. Edison nøyde seg imidlertid ikke med å plante palmer når han var i byen. I hans hus, som i dag er et museum, kan dere se hans laboratorium som står nøyaktig som han etterlot det. I løpet av et langt og aktivt liv, nådde Edison å få patent på mer enn 1.000 oppfinnelser, og en del av dem kan ses i hjemmet hans.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Orlando / Tampa - Oslo inkl. måltider, drikkevarer og bagasje
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • 4 netter i Orlando på Blue Tree Resort*** (eller tilsvarende) i 1 Room Apartment
 • 2 netter i Crystal River på Plantation On Crystal River*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 4 netter i Fort Myers på Outrigger Beach Resort*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 10 døgns leie av bil av merket Chevrolet Malibu eller tilsvarende. Leien er inkl. 1 fører, fri kilometer og forsikring. Avhenting og avlevering i Miami Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)
 • Evt. bagasjegebyr på innenriks flyreiser (kan kun betales lokalt)
 • Lokale resort fee og parkerings-avgifter

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Visum

Vi vil kontakte deg om dette

Reisedokumenter

Vi vil kontakte deg om dette

Få hjelp med reisen

Spør våre USA eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
outrigger.jpg
Family canoeing.jpg

Inspirasjon

Orlando_DISNEY WORLD, FLORIDA.jpg
Kort over Florida.png
BFMS_fishing1.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel