Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Details+100

5 grunner til å velge Orto Paradiso

Orto Paradiso er et av Check Point Travels herligste hoteller. Det er kort sagt noe helt spesielt. Vår medarbeider Dorte Kuula, som besøkte Orto Paradiso om høsten 2020, forteller her hvorfor man bør velge Orto Paradiso.

Orto Paradiso er en av mine absolutte favoritter på Amalfikysten, og det er her jeg bor hver gang jeg besøker Amalfi. Her er mine fem gode grunner til å besøke Orto Paradiso på ferie på Amalfikysten.

Italien Studietur OKT2020 HST (104) (1)

1. Flott beliggenhet og fantastisk utsikt

Orto Paradiso ligger i den lille strandbyen Minori på Amalfikysten. Byen Minori er liten, koselig og en virkelig god base. Hotellet ligger i en åsside med flott utsikt over byen og havet. Spesielt soloppgangene er helt fantastiske og det er verdt å stå opp tidlig for å oppleve dem. Det går sti fra hotellet til sentrum (ca. 350 m), og det er også turstier lenger opp i fjellet. Turen til Ravello kan absolutt anbefales.

238091218

2. De fine detaljene

Hos Orto Paradiso er ingenting overlatt til tilfeldighetene – og slett ikke innredning og dekorasjon. Overalt hvor du går kan du nyte fine veggfliser med blomster eller lokale motiver. Langbenken i kafeen er også laget med fliser og forteller historien om lokalsamfunnets liv med dyrking av vin og sitron i fjellskråningene og så selvfølgelig fiske.
Hagen er like fin. Mange steder skaper plantene halvskygge, og her og der er det hengekøyer slik at du kan ta en pause i de deilige omgivelsene.
Her er også en klassisk utendørs pizzaovn og selvfølgelig god kaffe.

Pool+3+(1+Of+1)

Det personlige preget

Hos Orto Paradiso kjenner man tydelig at det er en familie som står bak herligheten. Alle generasjoner kommer på banen og alle bidrar der de kan – og engasjementet er stort.

Breakfast+11

4. Den herlige atmosfæren

På Orto Paradiso er det en helt spesiell atmosfære. Stedet er hevet over byen og derfor er alle lyder fjerne. Du får på magisk vis biler og støy på full avstand. Og det samme gjelder selve Orto Paradiso, som er delt inn i mange små soner, så det er lett å finne steder å hvile. Legg til det at stedet og kysten er utrolig vakker. Kort sagt, sansene blir bortskjemt

Morgenmad med udsigt på Orto Paradiso

 

5. Velutstyrte rom med kjøkkenkrok

De svært praktiske fordelene må også med. Og det er den lille kjøkkenkroken som finnes i alle rom. Her er det det mest nødvendige og selvfølgelig også en liten espressokoker. Det betyr at det er mulig å ta med seg litt god ost, skinke og tomater fra byen – for så å spise på terrassen med utsikt. Prøv forresten gjerne en vino-fresco fra supermarkedet. Det er vinen av årets innhøsting og kommer vanligvis i grønne glassflasker med plastpropp uten etikett. Pris 2-3 euro. Da blir det ikke lenger italiensk.

196362729

Oppdag Orto Paradiso med Check Point Travel

Vil du oppleve Orto Paradiso? Så ta en titt på vår reise som kombinerer opplevelser i Roma med et opphold på nydelige Orto Paradiso på Amalfikysten.