Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Pier Fort Myers Beach.jpg

Fort Myers: 7 sublime opplevelser

Er dere ute etter vakre strender, solskinn, spennende opplevelser og en avslappet atmosfære, så er Fort Myers Beach-området, Sanibel Island, Captiva og mange andre vakre småøyer i Lee County, Florida, garantert noe for dere.

Men hvilke opplevelser er det egentlig som kan gi dere en uforglemmelig ferie i The Beaches of Fort Myers & Sanibel? Det gir vi et forslag til her, hvor vi har samlet 7 fantastiske opplevelser ved The Beaches of Fort Myers & Sanibel.

1. Strandliv i Fort Myers og øyene

Er dere glade i strandliv, vil både Fort Myers Beach og strendene på og rundt Sanibel Island og Captiva være garantert noe for dere. Det er mange strender å velge mellom, og det er noe for både de som ønsker ro og avslapning, og de som ønsker aktiviteter som volleyball, sykling, kajakkpadling og paddleboarding.

En av de beste og mest besøkte strendene er den lange og kritthvite sandstranden, Fort Myers Beach, på Estero Island, som er koblet til Floridas fastland med en bro. Her kan dere bo på familievennlige feriesteder, spise på deilige fiskerestauranter og suge til dere den klassiske Florida-sjarmen. Den vakre stranden med det pulverhvite sandet inviterer til avslapning, men det er også mange muligheter for underholdning - for eksempel en kajakktur langs kysten. Eller prøv en liten kjøretur opp til San Carlos Island, hvor dere kan se nærmere på de lokale rekefiskerbåtene. Og før kvelden faller på over Fort Myers Beach, kan dere sette dere til rette med en drink ved "Outrigger Beach Resorts Tiki Bar" eller på toppen av "The Beached Whale", hvorfra dere kan se solens siste stråler farge kveldshimmelen.

Se vår Familieferie i Florida, hvor dere blant annet bor på Outrigger Beach Resort ved Fort Myers Beach. Eller sjekk reisen til New York og Florida, som også gir dere flere dager med deilige strender ved Fort Myers Beach.

Lenger sør fra Fort Myers Beach kan dere besøke Bonita Beach, som er, som navnet sier - vakker. Eller dere kan ta en båttur til noen av de "barrier islands", som ikke er koblet sammen med broforbindelser. Seil for eksempel til North Captiva eller til Cayo Costa State Park. Strendene på Sanibel Island og Captiva Island er også utmerkede. Her kan dere bade og slappe av, og så kan dere kaste dere over det som strendene er spesielt kjent for - verdens beste "shelling".

Fort myers beach.jpg

2. "Shelling" på Sanibel og Captiva

Dere kjenner det sikkert. Dere går på stranden og finner spennende skjell, flotte steiner eller kanskje til og med rav. Er dere heldige, finner dere noen få flotte strandskall, men sånn er det ikke på Sanibel og Captiva-øyene. Her ligger de flotte strandskallene i hauger - skyllet opp med de karibiske havstrømmene. Innsamling av vakre strandskall er så populær en aktivitet her at det har fått sitt helt eget uttrykk. "Shelling" kalles det når man går på jakt etter skallene, som har varierte former og farger. Strandskallene er den perfekte gratis suvenir, og selve prosessen med å lete og finne skallene er både hyggelig og spennende.

Ta for eksempel til Bowman's Beach midt på Sanibel Island, hvor dere kan se nærmere på de endeløse haugene av lyse strandskall. Eller kjør over den lille broen ved Blind Pass til Captiva Island, hvor dere kan stille dere i den velkjente "Captiva Crouch"-stillingen, foroverbøyd med blikket rettet mot strandskallene - for å finne de flotteste og mest interessante til samlingen. Er dere særlig interesserte i å samle strandskall, kan dere til og med vurdere en privat "shelling cruise" for å oppsøke mer avsidesliggende steder å samle strandskall. Her kan en guide hjelpe dere med å finne de perfekte strandskallene. (Husk å la de levende muslingene bli på stranden)

_JKL1194.jpg

3. Solnedgang og "people watching" på brygga i Fort Myers Beach

Under et besøk i Fort Myers Beach må dere ikke gå glipp av å besøke Fort Myers Fishing Pier. Enten dere er ute etter en hyggelig spasertur, avslappende fiske, fotografering eller å se på folk, er moloen et utmerket sted.

Både på dagtid og om kvelden er det mye liv på moloen, som strekker seg ut i Mexicogulfen. Se delfiner leke i vannet, se opp på paraseilere som svever forbi, og sjekk om fiskerne har lykke med fisket.

I helgene er det ofte "sunset celebration" ved foten av moloen. Her opptrer orkestre, sangere eller andre artister og gjør solnedgangen til en vakker, stemningsfull og underholdende opplevelse.

Pier Fort Myers Beach.jpg

4. Fiske for enhver smak på Fort Myers Beach og Sanibel

Fort Myers Beach-området og Sanibel-området er fantastiske for fisking. Og hvis dere liker å fiske, er det massevis av muligheter her. Det varme vannet fra Mexicogulfen er et eldorado for mange spennende fiskearter, og fiskene tiltrekker sportsfiskere fra hele verden. Året rundt kan dere dra på fisketurer med båt ut fra kysten og ha sjansen til å fange store fisk som tarpon eller havaborre. Sett dere forventningsfullt til rette i hurtigbåten, som er fullastet med fiskeutstyr og matpakker, og så er det bare å dra ut. Hvis dere er heldige, vil dere kjenne spenningen i stangen når en av de store karibiske fiskene glupsk svelger agnet på kroken, og spenningen vil stige når dere kjemper med fisken og drar den opp mot overflaten.

Hvis dere foretrekker en enklere fiskeopplevelse, kan dere også bare finne en fiskestang og kaste snøret ut i havet direkte fra land. Mulighetene varierer med årstiden, men det er spennende fisk å fange året rundt. Dere kan også prøve fluefiske, som også er utmerket i The Beaches of Fort Myers & Sanibel - for eksempel er saltvannsfluefiske i området blant det aller beste i hele Florida.

BFMS_fishing1.jpg

5. Historie i Downtown Fort Myers

Få et innblikk i Floridas historie og kulturelle røtter ved å utforske det historiske River District i Downtown Fort Myers. Fort Myers er oppkalt etter fortet som ble bygget på stedet rundt midten av 1800-tallet og brukt i kampen mot lokale indianere. Etter borgerkrigen ble fortet forlatt, og i 1866 ble byen Fort Myers grunnlagt av en tidligere kaptein som kjente området fra sin tjeneste under krigen.

I Fort Myers gamleby, River District, kan dere i dag gå på oppdagelsesferd blant de mer enn 100 år gamle bygningene, som blir nøye vedlikeholdt og inneholder stemningsfulle restauranter, små butikker og fargerike gallerier.

BFMS_artwalk1.jpg

6. Øyhopping mellom Sørvest-Floridas vakre øyer

Mange av de vakre øyene i det sørvestlige Florida er kun tilgjengelige via båt. Men det gjør ingenting. Det er faktisk en stemningsfull opplevelse å gå om bord og cruise av sted til idylliske øyer, mens delfiner leker i båtens kjølvann. Gå i land på øde strender, der små busker har fått lov til å vokse, og hvor dere har alt for dere selv. Det finnes hundrevis av små øyer i området rundt The Beaches of Fort Myers & Sanibel i Den Mexicanske Gulfen, så det er rikelig med muligheter for å finne en uforstyrret øy som kan være deres for en dag. Ta med en piknikkurv, legg ut håndklærne og slå leir på sandet.

For å komme på en av disse båtturene kan dere besøke en av de 20 lokale marinaene i området, der dere kan bestille mange forskjellige typer dagsturer og sightseeingturer med båt i de vakre farvannene. Hopp om bord og seil til øyer som Cayo Costa, Cabbage Key og Boca Grande.

Strand paa Boca Grande.jpg

7. Møt eksotiske dyr på The Beaches of Fort Myers & Sanibel

I tillegg til strendene byr The Beaches of Fort Myers & Sanibel og det sørvestlige Florida på mange flotte og spennende naturopplevelser - og dere kan møte en mengde spennende dyr.

De varme karibiske havstrømmene ved Fort Myers Beach, Sanibel og områdets andre øyer tiltrekker nemlig dyr som de godmodige sjøkuer, de lekne delfinene som boltre seg i Pine Island-sundet, samt bestemte skilpaddearter som kommer for å legge egg i huller på strendene.

Alligatoren er enda et av The Beaches of Fort Myers & Sanibels kjente dyr. Året rundt har dere sjansen til å oppleve alligatorer som lever i det sørvestlige Floridas våtmarker, mangroveskoger og elver.

Er dere fugleinteresserte, er det også mye å se etter her. Området byr nemlig på et overflod av spennende trekkfugler. Pakk kameraet og dra til "J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge" for en runde seriøs fuglekikking. Det store naturreservatet består av mangrovesystemer og strekker seg langs en stor del av Sanibel Islands nordlige kystområde. Her holder 245 fuglearter til, samt en stor mengde spennende krypdyr og pattedyr.

06lvg_nature_14.jpg

For å få et tilbud på en reise til herlige Florida, kan dere sende oss en reiseforespørsel.

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dager
Det beste av Florida
  • Fantastiske fornøyelsesparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvite strendene i badebyen Madeira Beach
  • Blant alligatorer og luftbåter i Everglades
  • Korallrev, delfiner og sjarmerende Key West
  • Natteliv og stranddager i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hotell og leiebil

Fra NOK 15 300

Per person ved 2 voksne og 2 barn.
NEW YORK - byens klassiske gule taxier fylder godt i gadebilledet, men oftest er metroen hurtigere og billigere, Check Point Travel

12

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 kr.

New York og Florida
  • Perfekt kombinasjon av by og strand
  • Bra hotell midt i hjertet av New York
  • Gå til museer, shopping og sightseeing
  • Strandferie i koselige Madeira Beach, Florida
  • Bo på et hotell ved en av USAs beste strender
  • Inkl. fly og hotell

Fra NOK 19 900

Per person ved 2 voksne og 2 barn.