Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Istock 918241876

Castel Sant'Angelo i Roma

Castel Sant'Angelo er en av Romas mest imponerende og historiske severdigheter. Bygningen er et slott som en gang fungerte som en festning og som et mausoleum for keiser Hadrian og hans etterfølgere.

Slottet ligger ved bredden av elven Tiber og er et imponerende syn, med sine runde tårn og store bro som fører over til bygningen. Det er en viktig del av Romas arkitektur og historie og har vært en del av byen i mer enn 2000 år.

25

Spennende historie

Castel Sant'Angelo har også en interessant historie siden den har blitt brukt til en rekke formål over tid. Det har blitt brukt som fengsel, våpenlager og til slutt som museum. Den var også en del av Vatikanet og ble brukt som fluktvei for paver i tilfelle et angrep på Vatikanet.

Castel Del Angelo Con Angel Bridge

Utsikt over Roma

Men foruten sin historiske betydning, er Castel Sant'Angelo også et flott sted å besøke hvis du vil nyte en flott utsikt over Roma. Fra toppen av tårnet kan du se ut over byen og nyte utsikten over noen av Romas mest ikoniske severdigheter, inkludert Peterskirken og Colosseum.

1889261

Så hvis du besøker Roma, sørg for å ta en tur til Castel Sant'Angelo. Det er et syn som vil gi deg en dypere forståelse av Romas rike historie og arkitektur og en følelse av ærefrykt for dens imponerende design og betydning for byen.

Les om flere attraksjoner i Roma her!