Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 1439825942

Den Spansketrappen i Roma

Spansketrappen er en av Romas mest ikoniske severdigheter og et populært sted for både turister og lokalbefolkningen. Trappen er oppkalt etter det spanske palasset som en gang sto ved siden av.

Trappen er imponerende med sine 138 trinn og vakre design. Den er fylt med blomster og grønne planter, som gjør den til et av de mest pittoreske stedene i byen. Det er et populært sted for bilder og avslapning, hvor du kan sitte og nyte utsikten over byen.

178Ec37c Lm 3649 1648Ed90014

Italiensk stil og skjønnhet

Spansketrappen ble bygget på 1700-tallet for å forbinde det spanske palasset med den franske kirken Trinità dei Monti. Den ble designet av Francesco de Sanctis og har siden vært et symbol på italiensk stil og skjønnhet.

Kulturell betydning

Trappen er også kjent for sin kulturelle betydning da den har vært vertskap for en rekke kjente arrangementer, inkludert moteshow og konserter. Den har også dukket opp i filmer som «Roman Holiday» og «The Great Beauty».

F0f6f740 Lm 3649 1648Edc46dc

Skjønnhet, kultur og sjarm

Men Spansketrappen er mer enn bare et vakkert sted. Det er et sted som symboliserer det beste fra Italia - skjønnheten, kulturen og sjarmen. Det er et sted som vil gi deg en følelse av glede og ærefrykt over dets imponerende design og betydning for byen.

Italien Rom Den Spanske Trappe 21B

Så hvis du besøker Roma, sørg for å besøke Spansketrappen og ta deg tid til å nyte dens skjønnhet og betydning. Det er en opplevelse du sent vil glemme og et sted som vil gi deg en dypere forståelse av Italias rike kultur og historie.

Les om flere attraksjoner i Roma her!