Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Bangkok 748811014
Bangkok 412199593

Bangkok - Fem fantastiske opplevelser

I Bangkok i Thailand venter et hav av spennende steder på å bli utforsket. Det er så mange ting å se og oppleve at det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Derfor har vi her laget en liste over fem fantastiske opplevelser i Bangkok som vi hos Check Point Travel er spesielt begeistret for.

1. Bangkoks kongelige palass

Det gamle kongepalasset Grand Palace med sine vakre templer, gyldne pagoder og imponerende detaljrikdom er en av de største opplevelsene i Bangkok. Hit valfarter buddhistiske pilegrimer fra hele Thailand for å vise respekt for Smaragdbuddhaen. En 66 cm høy buddhastatue av jade som troner høyt oppe på et alter i Thailands mest berømte helligdom, Wat Phra Kaeo. Den lille figuren tilskrives overnaturlige krefter og har vært direkte årsak til kriger med Laos. Vær oppmerksom på at respektfull påkledning er påkrevd i kongepalasset og i de thailandske templene. Det vil si ingen bare knær og skuldre.

GrandPalaceAndWatPhraKeawAtSunsetBangkokThailand

2. Den enorme liggende Buddha

Besøk Bangkoks eldste og mest stemningsfulle tempel, Wat Pho. Her finner dere den berømte liggende Buddha. I denne fredelige oasen finner dere den berømte liggende Buddha. Med en lengde på 46 meter og en høyde på 15 meter, er den mektige statuen et imponerende syn. Men tempelet har mye mer å by på. Hvis dere begynner å bli litt slitne etter å ha utforsket de mange tempelbygningene, kan dere vurdere å ta en tradisjonell tempelmassasje. Massørene er utdannet ved tempelet, hvor teknikken er forfinet gjennom århundrer.

shutterstock_98302424 Reclining Buddha gold statue. Wat Pho, Bangkok, Thailand.jpg

3. Handelsliv på blomstermarkedet

Stå opp tidlig og ta en tur ned på blomstermarkedet kalt Pak Khlong Talat nær Memorial Bridge. I de tidlige morgentimene myldrer markedet av liv, når hundrevis av boder selger eksotiske blomster i alle regnbuens farger. Dere kan også ta frokosten på markedet sammen med de lokale. For her på markedet serveres en av hovedstadens beste nudelsupper. Ikke gå glipp av lignende utsøkte matopplevelser i Bangkok.

dag 3shutterstock_379409986 BANGKOK, -man sells  flowers at the flowermarket Pak Khlong Talat in Bangkok early morn.jpg

4. Utforske Chinatown

Ta med en elvebåt til stoppet Ratchawong. Snart befinner dere dere i Bangkoks Chinatown, hvor en eventyrlig labyrint av svingete gater er kantet av små butikker fylt med varer fra gulv til tak, glitrende gullsmedforretninger, verksteder med snekkere og skreddere, travle gatekjøkken og kinesiske templer med svingete tak. Plutselig åpner det seg en markedsplass med boder som selger alt fra kinesisk medisin og magiske amuletter til nudelsuppe og kokte krabber. I den sørøstlige enden av Chinatown ligger Wat Traimit, kanskje bedre kjent som Guldbuddhaens Tempel. Her kan dere stå ansikt til ansikt med en av de mest verdifulle buddhastatuene i verden. Den ble oppdaget ved et uhell under en flytting fra et av ØK's pakhuser. Den er tre meter høy, veier 5 500 kg og er laget av det reneste gull.

shutterstock_150790835 BANGKOK, THAILAND.jpg

5. Med elvebåt til gamlebyen

Lei en piskerisbåt og dra på oppdagelse i den gamle bydelen Thonburi på den andre siden av elven. Akkurat som i Venezia var det meste av Bangkok en gang delt av store og små kanaler, kalt klonger. I dag er dessverre en stor del av disse vannveiene fylt igjen med jord og asfalt. Men i Thonburi er de gamle kanalene bevart, og en båttur gjennom Thonburi er en stor opplevelse. Sett dere komfortabelt i longtailbåten og finn frem kameraet. Husene i dette området står på stolper, og små trapper fører ned til vannet der folk vasker hår, skyller klær og renser fisk. På verandaene sitter små barn med besteforeldrene sine, mens menn og kvinner i arbeidstøy og dresser står på de smale bryggene og venter på at båten skal komme forbi. Så det er alltid noe å se på mens båtmannen tar dere dypere og dypere inn i vannveienes labyrint.

Thailand_Bangkok_Boat on the river Chao Phraya_58663423.jpg

Ønsker du å besøke Bangkok på en av våre reiser til Thailand? Send oss en forespørsel og få et uforpligtende tilbud. 

Få et tilbud på din reise til Bangkok her

TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dager

BRA FOR VINTEREN

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, River Kwai og Khao Lak
  • 3 netter på 4-stjerners hotell i Bangkok
  • 1 natt i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpensjon)
  • 1 natt på husbåthotell på River Kwai (inkl. helpensjon)
  • Fantastisk natur og spennende krigshistorie
  • 7 netter på 4-stjerners strandresort i Khao Lak
  • Inkludert fly, transport, hotell og flere måltider

NOK 20 750

Fra NOK 20 250

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Swimming Pool (6)

15

dager

BRA OM SOMMEREN

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
  • 2 netter på 4-stjerners hotell i Bangkok
  • 2 dagers luksussafari i Khao Sok National Park
  • Jungel-eventyr, elve-båttur og elefanter
  • 9 netter på 4-stjerners strandresort i Khanom
  • Avslapping i flotte omgivelser
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

NOK 22 250

Fra NOK 21 950

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn