5hintokrivercamphotel-kanchanaburi-thailand.jpg
Bangkok, River Kwai og Khao Lak
Se galleri

Bangkok, River Kwai og Khao Lak

 • 3 netter på 4-stjerners hotell i Bangkok
 • 1 natt i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpensjon)
 • 1 natt på husbåthotell på River Kwai (inkl. helpensjon)
 • Fantastisk natur og spennende krigshistorie
 • 7 netter på 4-stjerners strandresort i Khao Lak
 • Inkludert fly, transport, hotell og flere måltider

Kontakt oss for pris

Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Reiseplan

Bli med på en fantastisk reise til Bangkoks pulserende lyd og eksotiske gateliv. Deretter venter en opplevelsesrik tur til elven River Kwai, som byr på spennende krigshistorie og jungellandskap. Avslutt reisen med avslapping på et deilig 4-stjerners resort i Khao Lak.

shutterstock_366913949 Kanchanaburi (Thailand), The Bridge on the River Kwai.jpg

Bli med på en fantastisk reise til Bangkoks pulserende lyd og eksotiske gateliv. Deretter venter en opplevelsesrik tur til elven River Kwai, som byr på spennende krigshistorie og jungellandskap. Avslutt reisen med avslapping på et deilig 4-stjernrs resort i Khao Lak.

Reisen starter med et par dager i Bangkok, som byr på funklende templer, fantastisk shopping og eksotisk gateliv. Deretter venter en opplevelsesrik tre dager lang tur til Kanchanaburi-provinsen og Kwai-elven, som har en spennende krigshistorie og dramatiske jungellandskap.

Ved River Kwai har dere tre dager og to overnattinger på henholdsvis Hin Tok River Camp i luksustelt og på River Kwai Jungle Rafts, som er et husbåthotell på elven. Etter tre dagers eventyr drar dere tilbake til Bangkok, hvor dere har en overnatting mer, før turen går til Khao Lak, hvor dere kan slappe av i syv netter på et deilig 4-stjerners resort.

Fra Norge settes kursen østover mot Bangkok.

shutterstock_299388287 Grand palace and Wat phra keaw at sunset bangkok, Thailand.jpg

Ved ankomsten til Bangkok, tidlig om morgenen, blir dere hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Dagene i Bangkok tilbringer dere på det 4-stjerners Centre Point Silom, som ligger i sentrum av Bangkok i Silom-kvarteret, i nærheten av Chao Phraya. Silom er et livlig område med masse gode restauranter og spennende butikker, og det er kort vei til byens høybane, Skytrain, som stort sett har holdeplasser alle de stedene det er noe spennende å se og oppleve i Bangkok. Alternativt kan dere ta en av elvebåtene (vanntaxier) fra Sathorn Pier og se byen fra elven.

Dere har en hel dag i Bangkok, og mulighetene er mange. Ta for eksempel skytrain inn til Siam Square og nyt kvelden i et av Asias største shopping-områder. Hver kveld kommer folk fra hele byen til Siam Square. Noen for å handle, andre for å spise på en av de utallige restaurantene og så er der naturligvis også dem som bare kommer for å betrakte folkelivet fra et bord ved en utendørs café. Ved Siam Square finner dere også akvariet Siam Ocean World, som er et sikkert hit hos mindre barn.

Om kvelden kan dere reservere bord på en av byens skyskraper-restauranter, for eksempel på Baiyoke Sky Hotel. Denne restauranten ligger på 76. og 78. etasje, så herfra er det en fabelaktig utsikt til Bangkoks lyshav, som strekker seg mot horisonten.

Dere har en hel dag til å utforske Bangkok. Fra hotellet er det kun få minutters gange ned til elven, hvor man kan ta en lokal elvebåt i nordgående retning. Det koster kun et par kroner, og det er vidunderlig å vugge stille og rolig gjennom Bangkok, mens storbyens skyskrapere, templer og små pålehus glir forbi. Be om å bli satt av ved Tha Chang, herfra er det gangavstand til en av Bangkoks største severdigheter, nemlig Grand Palace. Med sine fantastiske templer, gullbelagte stupaer og overdådige detaljrikdom er Grand Palace uten tvil blant de vakreste palass i verden. Hit valfarter buddhistiske pilgrimmer fra hele landet for å vise deres respekt for Smaragdbuddhaen. En 66 cm høy buddhastatue av jade, som troner høyt oppe på et alter i Thailands mest berømte helligdom, Wat Phra Kaeo. Den lille figuren tillegges overnaturlige krefter og har vært direkte årsak til kriger med Laos. Vær oppmerksom på at respektfull påkledning er påkrevet i kongepalasset og i alle thailandske templer. Det vil si ingen bare knær eller skuldre.

Fra Grand Palace er det kun en kort spasertur til Wat Pho. Det er Bangkoks eldste tempel og et av de mest stemningsfulle. I denne fredelige oasen finnes den berømte liggende buddha. Med en lengde på 46 m og en høyde på 15 m, er den mektige statuen et imponerende syn. Men tempelet har mye mer å by på. Har dere blitt slitne etter å ha sett alle bygningene, kan dere overveie å få en tradisjonell tempelmassasje. Massørene er utdannede i tempelet, hvor teknikken er forfinet gjennom århundrer.

Besøk Bangkoks Chinatown

Fra Wat Pho kan dere ta en båt tilbake nedover elven til stoppestedet Ratchawong. Herfra er det kun få minutters gange til Bangkoks Chinatown, hvor små kjøpmannsbutikker, glitrende gullsmedforretninger, travle verksteder, livlige gatekjøkken og kinesiske templer med svungne tak, ligger langs den eventyrlige labyrinten av små smug. I den sydøstlige delen av Chinatown ligger for øvrig Wat Traimit, kanskje bedre kjent som Gullbuddhaens Tempel. Her kan dere stå ansikt til ansikt med en av de mest kostbare buddhafigurer i verden. Den ble oppdaget ved en tilfeldighet ved en flytting fra et av Det Østasiatiske Kompagnis pakkhus. Den er tre meter høy, veier 5.500 kg og er laget av det pureste gull.

Den gamle bydelen Thonburi

En annen mulighet er å leie en longtailbåt og utforske den gamle bydelen Thonburi på den andre siden av elven. Akkurat som i Venezia, var det meste av Bangkok en gang gjennomskåret på kryss og tvers av store og små kanaler, såkalte klonger. I dag er en stor del av disse vannveiene dessverre fylt opp med jord og asfaltert. Men i Thonburi er de gamle kanalene bevart, og en båttur gjennom denne delen av Bangkok er en stor opplevelse. Så sett dere til rette i longtailbåten og finn fram kameraet. De små kanalene brukes hele tiden av den lokale befolkningen. Husene i dette området står på påler og små trapper fører ned til vannet, hvor man vasker håret, skyller tøy og renser fisk. Ute på verandaen sitter små barn sammen med bestemødrene sine, mens men og kvinner, i både arbeidstøy og dresser, står på de smale bryggene og venter på at elvebåten skal komme. En longtailbåt med brølende hjulvispmotor freser forbi. Dønningene får i midlertid ikke kvinnen i det flytende gatekjøkkenet til å riste på hånden, når hun rekker en skål med rykende varm nudelsuppe til en mager, eldre mann, som har praiet henne fra sin veranda. Det er hele tiden noe å se på, mens båtføreren kjører lenger og lenger inn i labyrinten av vannveier.

Tourists on the bridge over the river Kwai (Khwae) in Kanchanaburi, Thailand on Ju (1).jpg

Tidlig om morgenen blir dere hentet på hotellet for å starte på en spennende tre dagers tur til Kanchanaburi-provinsen vest for Bangkok. Det tar litt tid før Bangkoks uendelige forsteder slipper taket, men gradvis blir beboelseshusene avløst av grønne rismarker, hvor lokale bønder arbeider med håndkraft.

Kanchanaburi-provinsen er mest kjent for sin krigshistorie fra andre verdenskrig. Men langt fra alt i Kanchanaburi-provinsen handler om krig, og området er et av de vakreste naturområdene i Thailand. De dype dalene er dekket av frodige jorder, men jo tettere på Burmas (Myanmars) grense man kommer, jo villere og mer utemmet blir naturen. Her avløses de velpleide åkrene av jungelkledde fjell, hellige grotter og små landsbyer.

Dagens første stopp er Thailand-Burma Railway Centre. Et interaktivt informasjonssenter, som forteller den grusomme historien om 60.000 allierte krigsfanger og 300.000 asiatiske tvangsarbeidere, som under andre verdenskrig ble tvunget av den japanske hæren til å bygge en 400 km lang jernbane fra Thailand over elven Kwai og De Tre Pagoders Pass til Burma. Arbeidet foregikk under umenneskelige forhold i vilt terreng, og mange krigsfanger omkom under arbeidet i disse ville fjellene. Det er en bevegende opplevelse å høre deres historie og å besøke den store krigskirkegården, hvor mer enn 6.000 allierte soldater ligger begravet.

Regionen og krigsfangenes historie ble udødeliggjort i David Leans film ”Broen over Kwai” etter Pierre Boulles roman fra 1952. Broen eksisterer ennå, og den besøker dere naturligvis også, før dere bliver kjørt til Hin Tok River Camp og blir innlosjert.

Hin tok River Camp består av 38 luksuriøse telt omgitt av tropisk natur ned til Kwai. Teltene er rommelige og har moderne fasiliteter som aircondition og privat bad med toalett og varmt vann i dusjen. Rustikke tremøbler sikrer den helt riktige stemningen, og fra den private terrassen har dere utsikt over de landskapene utenfor. Her er dere langt vekk fra alt og kan beundre den storslåtte naturen fra første parkett. I tillegg til teltene, består leiren av en restaurant med utsikt til elven og et basseng med en flott beliggenhet, som blir fylt med vann fra en lokal kilde.

Etter en velfortjent lunsj i de frodige omgivelsene, går turen til det legendariske Hellfire Pass, som var den mest krevende strekningen for de tusenvis av krigsfanger og tvangsarbeidere, som arbeidet på jernbanen til Burma. Dette området er ekstremt kupert, så mange klipper måtte fjernes ved håndkraft, før skinnene kunne legges. Når man betrakter området i dag, er det vanskelig å forestille seg hvordan det overhodet var mulig å bygge en jernbane i dette ulendte og kuperte terrenget. Tross sitt makabre navn, er Hellfire Pass et veldig vakkert sted, og det er verdt å ta seg god tid til å nyte naturen og den fred og ro som hviler over området i dag.

På turen til Hellfire Pass er det mulig å vandre et par kilometer langs den tidligere jernbanedemningen. Husk vandresko eller joggesko hvis dere har lyst til at gå en tur i dette litt vanskelige terrenget.

Etterpå går turen tilbake til Hin Tok River Camp, hvor det er tid til å slappe litt av, før dere sykler til en landsby i nærheten, hvor dere blant annet kan se de lokale flette bambus-kurver.

Om kvelden er det middag og overnatting i den hyggelige teltleiren.

Tourists on the bridge over the river Kwai (Khwae) in Kanchanaburi, Thailand on Ju (1).jpg

Det er verdt å stå tidlig opp og se morgengryet ved elven. Det henger ofte en vakker dis over de jungelkledde fjellene, og fuglene ønsker den nye dagen velkommen med sang. Er dere tidlig oppe, kan dere også nå en sykkeltur til tempelet i nærheten. Etter frokost sjekker dere ut fra Hin Tok River Camp og flytter, i longtailbåt, oppover elven til River Kwai Jungle Rafts, hvor dere sjekker inn i de hyggelige, flytende bungalowene. Deretter går turen videre til en landsby hvor dere møter Mon-folket, som er et av Thailands mange fargerike etniske folk. Mon-folket er sannsynligvis et av de eldste folk i denne del av Sør-Asia, og de var i høy grad med på å spre det buddhistiske budskapet da den unge religionen kom til Thailand fra Sri Lanka. I dag lever Mon-folket først og fremst i Burma langs grensen til Thailand, hvor de kjemper for å bevare sitt språk og kultur.

Så går båten tilbake til River Kwai Jungle Rafts, hvor frokosten venter i hotellets restaurant etterfulgt av avslapping ved den vakre elven om ettermiddagen. Det er også mulig å få løsnet på musklene med tradisjonell thai-massasje (mot betaling), eller dere kan leie en kano (mot betaling) og padle en tur på River Kwai.

Om kvelden får dere middag og underholdning i form av en oppvisning med tradisjonelle Mon-danser på hotellet.

Innta en rolig frokost på River Kwai Jungle Rafts. Etterpå er det tid til avslapping på hotellet om formiddagen, før det er tid for å checke ut. Dere får servert lunsj på en lokal restaurant på elvebredden, og etter det har dere muligheten til å ta en historisk togtur på "Dødens Jernbane". Det er en vakker tur. Heldigvis kjører toget ofte veldig sakte, siden skinnene på deler av strekningen fortsatt ligger på de opprinnelige konstruksjonene av teaktre. Det gjør det mulig å beundre de frodige landskapene dere passerer gjennom.

Apsara Khaolak_20-12-2012_021.jpg

Etter frokosten på Centre Point Silom er det tid for å ta avskjed med Bangkok og dra mot helt andre opplevelser i skjønne Khao Lak. Dere blir kjørt til Bangkok lufthavn og flyr til Phuket. Herfra blir dere kjørt til det 4-stjerners Apsara Beachfront Resort and Villa i Khao Lak. På Apsara Beachfront Resort and Villa kan dere slappe fullstendig av - i vakre omgivelser - i åtte dager.

Lekkert resort i moderne thai-stil

Resortet er oppført i moderne thai-stil og ligger ned mot en lang, hvit sandstrand. Her er alle moderne bekvemmeligheter som spa, mosjonsrom, restauranter - hvor kokker tryller fram både lokale og internasjonale spesialiteter - og et kjempestort svømmebasseng som ligger helt ned til stranden.

Store rom med innbydende design

Dere bor på Superior-rom på hele 42 m². Rommet er stilrent innredet med møbler og tekstiler i lyst og innbydende design. Det er aircondition, safe, satellitt-tv, DVD-spiller, kjøleskap med minibar, te- og kaffefasiliteter og mye mer. Dessuten er det et stort bad og balkong eller terrasse med utsikt over hagen eller bassenget. Det er også mulig å logge seg på trådløst internett på rommet.

Restauranter og butikker

Apsara Beachfront Resort ligger i den nordlige del av Khao Lak. Omkring resortet og langs stranden ligger det små restauranter, hvor man kan få et godt måltid til en billig penge. Ønsker dere et større utvalg av restauranter og butikker, kan dere bli med hotellbussen til sentrum. Den kjører med jevne mellomrom, og tar ca. 15 minutter.

Dra på spennende utflukter

Fra resortet er det gode muligheter for spennende og eksotiske utflukter og opplevelser. Dra for eksempel på snorkletur til øyene Similan og Surin (best fra november til april), hvor dere kan oppleve korallrev og fargererike fisk.

Se de dramatiske klippekystene i Phang Nga-bugten på båt- eller kajakktur. Dra inn i jungelen i Khao Sok National Park, hvor dere kan komme helt innpå de store asiatiske elefantene. Lei sykler og besøk noen av de små, lokale fiskelandsbyene langs kysten. Bruk en dag på shopping i Phuket Town med lunsj i den gamle bydelen.

Resortet er populært hos par som setter pris på kvalitet og komfort og som gjerne vil bo nær stranden.

Nyt en stille og rolig morgen på hotellet, før dere blir hentet på avtalt tidspunkt og kjørt til flyplassen i Phuket, hvor hjemreisen begynner.

Dagen etter ankommer dere Norge.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo – Bangkok t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Innenriksfly Bangkok - Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • Transport fra Bangkok Lufthavn til hotell i Bangkok
 • 2 netter i Bangkok på Centre Point Silom**** i Deluxe Room inkludert frokost
 • Transport fra hotell i Bangkok til hotell i River Kwai
 • 3 dager/2 netter i River Kwai på Hin Tok River Camp*** i luksustelt og River Kwai Jungle Rafts (husbåt-hotell) med helpensjon
 • Oppholdet ved River Kwai inkluderer følgende opplevelser/utflukter:
  Dag 1: Besøk på Thailand-Burma Railway Museum, besøk på krigskirkegården og på Broen over Kwai, utflukt til Hellfire-passet, kort vandretur langs Thailand-Burma Railway og sykkeltur til landsby i nærheten.
  Dag 2: Mulighet for tidlig sykkeltur til et tempel for å se matofringer til munker, med motorbåt til Jungle Rafts og besøk i stamme-landsby, oppvisning av stammedans. Lokale tilkjøpsmuligheter: Thai-massasje eller leie av kano. Obs: Ingen elektrisitet på Jungle Rafts.
  Dag 3: Togtur på den legendariske Dødens jernbane
 • Transport fra hotell i River Kwai til hotell i Bangkok
 • 1 natt i Bangkok på Centre Point Silom**** i Deluxe Room inkludert frokost
 • Transport fra hotell i Bangkok til Bangkok Lufthavn
 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotell i Khao Lak
 • Badeferie:
 • 7 netter i Khao Lak på Apsara Beachfront Resort**** i Superior Room inkludert frokost
 • Transport fra hotell i Khao Lak til Phuket Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Sightseeing eller utflukter i Bangkok 
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Thailand.

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
River Kwai Jungle Rafts_VERANDA.JPG
Zues Beach rest..JPG

Inspirasjon

Food & Fruit 070_1.JPG
River Kwai Jungle Rafts_RIVER JUMPING (1).JPG
snorkling ved Khao Lak.jpg
Se alle rejser til:
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel