Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Road To Hana - Maui, Hawaii.jpg

Maui - Hawaiis naturskjønne perle

Maui er den nest største øya i Hawaii-øygruppen. Her kan du nyte fantastiske landskap, for eksempel i den lange og svært fruktbare dalen mellom øyas to vulkaner.

Strendene på Maui er blant de fineste i Hawaii-øygruppen, og her kan du sole deg og ta en dukkert. For eksempel i Ka'anapali-området på øyas vestkyst, som er kjent for sin fantastiske strand, tidligere kåret som USAs beste.

Under et besøk på Maui kan du også utforske de spektakulære månelandskapene i Haleakala nasjonalpark. Her er det muligheter for fotturer i alle vanskelighetsgrader, og det er en flott opplevelse å vandre gjennom "steinørkenen" rundt vulkanens topp.

Du har også muligheten til å nyte en runde golf på en av verdens beste golfbaner, eller du kan dra på hvalsafari og se om du kan spotte pukkelhvalene som migrerer fra desember til april.

Du kan oppleve Maui på blant annet vår reise Hawaii - Det ultimate øyhop, hvor du besøker fire av Hawaii-øyene, inkludert Oahu, Big Island, Kauai og altså Maui.

Hvis du vil høre mer om våre reiser til Hawaii, kan du ringe oss på 86137744.

Du kan også sende en reiseforespørgsel hvis du ønsker et uforpliktende tilbud på en herlig Hawaii-reise.

Send oss en forespørgsel

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dager
Hawaii - Den ultimate øyhoppen
  • Oppdag 4 svært forskjellige øyer på Hawaii
  • Kauai er en uberørt naturperle
  • Maui har hvaler, strender og kystlandskap
  • Big Island er regnskoger, vulkaner og korallrev
  • Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor venter i Oahu
  • Få det beste av Hawaii på én reise

Fra NOK 35 500

Per person ved 2 voksne og 2 barn.