Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_83714827 masai in Serengeti.jpg

Tanzania - turer og utflukter

Tanzania, en afrikansk juvel, tilbyr unike turer og utflukter. Dra på safari i Serengeti nasjonalpark og opplev den spektakulære migrasjonen av millioner av ville dyr under den store migrasjonen. Bestig Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell, og nyt den fantastiske utsikten fra toppen. Besøk Ngorongoro-krateret, et unikt økosystem hvor du kan se løver, neshorn og flodhester. Ta en båttur på Victoriasjøen eller Tanganyikasjøen og opplev det rike fuglelivet og den rolige atmosfæren. Utforsk Zanzibar, en tropisk øy med hvite sandstrender og krystallklart vann, perfekt for dykking og snorkling. Tanzania tilbyr også kulturelle opplevelser som å besøke Masai-stammene og lære om deres tradisjonelle livsstil og kultur. Uansett hvilken opplevelse du velger, vil Tanzania imponere deg med sitt utrolige dyreliv, naturlige skjønnhet og autentiske opplevelser.

Turene som vises kan kjøpes fra vår partner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/vilkår nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av turene som vises, klikk på den. Du kan da se priser, velge datoer og gjøre en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om hentested og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten på turene vises også, og du kan også se vilkår for avbestilling.

Det med liten skrift: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som er ansvarlig for formidlingen av alle turene og utfluktene som vises. Dersom du har spørsmål om bestillingen din, ønsker å endre bestillingen din, eller opplever problemer ved bestilling av turen eller i forbindelse med selve turen, må du kontakte GetYourGuide eller leverandøren av turen direkte. Kontaktinformasjon vises i bestillingen din.