Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 1061756021
Ubud Market Check Point Travels miniveiledning til markeder i Ubud.

Ubud Market

Ubud-markedet er et mekka for de som er interessert i kunst, kultur og mat, og markedene er en utmerket måte å oppleve dette på. Så uansett om du leter etter unike suvenirer, lokale delikatesser eller bare ønsker å suge til deg den balinesiske atmosfæren, finnes det noe for enhver smak på markedene i Ubud.

For reisende til Ubud er Ubud-markedet spesielt interessant for de som ønsker en blanding av eventyr, kultur og shopping.

Ubud Traditional Art Market (Pasar Seni Ubud)

Hva kan man finne: Dette er kanskje det mest kjente markedet i Ubud, hvor du kan finne alt fra fargerike tekstiler, håndvesker, smykker, keramikk og tradisjonelle balinesiske suvenirer som treskjæringer og religiøse figurer.
Beliggenhet: Rett overfor Ubud Palace (Puri Saren Ubud), i hjertet av byen.
Beste tidspunkt å besøke: Tidlig om morgenen for ferske matvarer eller formiddagen for kunsthåndverk.

Pasar Seni Ubud Shutterstock 1725553111

Sukawati Art Market

Hva du kan finne: Kjent for å være et av de beste stedene å kjøpe kunsthåndverk til en god pris. Her kan du finne balinesiske malerier, skulpturer, tekstiler og tradisjonelle dansedrakter.

Beliggenhet: Omtrent 20 minutters kjøretur fra Ubud, i Gianyar-distriktet. Beste tid å besøke: Formiddag for å unngå folkemengder og varme.

Sukawati Art Market Bali Shutterstock 1120285727

Guwang Art Market

Hva du kan finne: ligner mye på Sukawati-markedet, men er generelt mindre overfylt. Ideell for å kjøpe kunsthåndverk, tekstiler og dekorasjoner.Beliggenhet: Også i Gianyar-distriktet, nær Sukawati-markedet. Beste tid å besøke: Formiddag, før det blir for travelt.

Tegallalang Handicraft Village

Hva du kan finne: Dette er mer en samling av små butikker enn et tradisjonelt marked, men det er et godt sted å finne håndlagde varer som møbler, dekorative gjenstander og klær. Beliggenhet: I nærheten av de berømte Tegalalang ris terrasser. Beste tid å besøke: Når som helst på dagen, men det kan bli travelt om ettermiddagen.

Tips til danske rejsende

Pruting på Ubud-markedet: Det er vanlig å prute om prisen på de fleste markeder i Ubud. 
Betal i lokal valuta: Det er best å ha balinesisk valuta (indonesiske rupiah) i kontanter med deg, da mange steder ikke aksepterer kort eller andre valutaer.
Hold øye med verdisakene dine: Markedene kan bli travle, så det er en god idé å være oppmerksom på verdisakene dine.