Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Bafb853d F939 4C65 B057 D2ece34724bb

Hva du skal oppleve når du besøker Universal Studios

Universal Studios Florida er et flott reisemål for alle som elsker filmer og underholdning. Her er det noe for enhver smak – fra spennende ritt til fantastiske show og spennende spisesteder. Her er noen av tingene du kan oppleve på Universal Studios Florida:

Universal Orlando Resort

Rides

Universal Studios Florida er kjent for sine spennende turer, inkludert Hollywood Rip Ride Rockit, en imponerende berg-og-dal-bane, The Wizarding World of Harry Potter, en magisk verden fylt med attraksjoner med Harry Potter-tema, og Revenge of the Mummy, en mumie- tematur.

960X480 Universal Orlando

Shows

Universal Studios Florida har også tonnevis av flotte show som du ikke vil gå glipp av. Her kan du se alt fra storslåtte teaterforestillinger til morsomme komedieshow og spennende stuntshow.

A MG 0700 2

Servering

Du vil definitivt ha en flott matopplevelse på Universal Studios Florida. Det er nok av spisesteder som tilbyr alt fra hurtigmat til god mat, slik at du kan få et godt måltid uansett hva smaksløkene krever.

Bowlero Brandlanding Carousel Image05 1300X740 1

Interaktive opplevelser

Universal Studios Florida tilbyr også interaktive opplevelser som vil forvirre deg. Du kan for eksempel ta en omvisning i en virtuell verden i The Amazing Adventures of Spider-Man eller delta i et interaktivt spill i Men in Black Alien Attack.

10 The Amazing Adventures Of Spider Man

Universal Studios Florida er en av de mest spennende destinasjonene i Florida og en opplevelse du sent vil glemme. Så hvis du leter etter et sted hvor du kan ha det gøy og oppleve spennende ting, bør du definitivt dra til Universal Studios Florida.