Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 664786816
Vancouver - turer og utflukter

Vancouver - turer og utflukter

Når du besøker Vancouver i Canada, er det en god idé å få med deg noen av de mange spennende opplevelsene området har å by på. Dere kan for eksempel se på hvaler, besøke Victoria og Butchart Gardens, eller ta en tur i taubanen til toppen av Grouse Mountain. Vi har valgt ut noen få turer som vi kan anbefale deg når du besøker Vancouver.

De viste turene kan kjøpes gjennom vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du reserverer plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

 

Turer og utflukter - Våre forslag

Slik bestiller du

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og gjøre en påmelding og betaling.

Du vil se detaljer om hentested og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vil også være oppgitt, og du kan se avbestillingsbetingelsene.

Vennligst merk: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som håndterer formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Hvis du har spørsmål om bestillingen din, ønsker å endre den, eller opplever problemer med bestillingen av turen eller underveis i selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller turoperatøren. Kontaktinformasjon vil være tilgjengelig på bestillingen din.