Stranden nord for Mangsit.jpg
Bali, Gili & Lombok
Se galleri

Bali, Gili og Lombok

 • 3 netter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa***
 • Vandre- og sykkelturer i grønne rismarker i Ubud
 • 5 netter på tilbakelente Gili Meno på Seri Resort***
 • Avslapping, badeferie og spennende snorkling ved Gili
 • 4 netter på Lombok på Living Asia Resort & Spa****
 • Store naturopplevelser og gode utfluktsmuligheter

kr. 12.950,-

15 dager fra kr. 12.850,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 15. mar 2022

Reiseplan

Denne spennende rundreisen kombinerer tre forskjellige øyer med veldig forskjellige muligheter for utflukter og opplevelser underveis. Grønne rismarker, vandreturer og mindfulness i Ubud. Avslapping, snorkling og dykking på Gili Meno. Vannfall, vulkaner og avslapping på Lombok. Ønsker dere variasjon og en uforglemmelig øyhopping er Bali, Gili og Lombok det riktige valget.

shutterstock_746605723 Bali Rice Terraces.jpg

Kort om reisen:

Drømmer dere om den ultimate øyhoppingen mellom tre veldig forskjellige indonesiske øyer, og er dere samtidig på utkikk etter uforglemmelige naturopplevelser over og under havets overflate, er denne kombinasjonsreisen til Bali, Gili og Lombok et veldig godt valg. Dere kan blant annet besøke fargerike lokale markeder, gi dere selv luksuriøse spabehandlinger og slappe av ved bassenget eller på stranden. Utover dette, har dere muligheten til å snorkle på innbydende korallrev og vandre til brusende fosser og små hyggelige landsbyer gjennom grønne rismarker. Turen henvender seg til alle som vil ha maksimalt utbytte av en kombinasjonsreise med stemningsfulle hotell, avslapping og uforglemmelige naturopplevelser.

Fra Norge går turen mot Bali.

shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg

Ved ankomsten til Bali blir dere møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner, som kjører dere direkte til hotellet i Ubud. Mindre enn et par timers kjøring bort fra det menneskefylte Sør-Bali, ligger Ubud. Få andre steder på øya banker Balis kulturelle hjerte kraftigere enn her, og selv om byen besøkes av en del turister i dag, er Ubud fortsatt et ualminnelig sjarmerende sted

vandretur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Området rundt Ubud kaller nesten på å bli undersøkt nærmere, så selv om hotellet er en hyggelig liten oase, anbefaler vi at dere følger kallet. Dere kan for eksempel leie en engelsktalende lokal guide, som kan ta dere med på eventyr, for byens kanskje største attraksjoner er den fantastiske naturen som venter rett utenfor bygrensen. Her renner elver og bekker gjennom frodige daler, hvor lokale bønder, i vann til knærne, passer rismarkene sine med okser og enkle redskaper, nøyaktig som deres forfedre gjorde det før dem. Det er vandreturer i alle vanskelighetsgrader, så alle kan være med.

Cykeltur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Dere kan eventuelt leie et par sykler og dra til ape-skogen, hvor en stor flokk makaker holder til. De er ikke redd for mennesker, så det er mulig å komme ganske tett på de nysgjerrige dyrene. I de frodige landskapene og små byene rundt Ubud, er det mange stier å velge mellom, og hvem vet om dere finner et marked eller et lite tempel, hvor en seremoni er i gang? Det er i hvert faldl sikkert, at uansett i hvilken retning dere sykler fra Ubud, vil dere snart være omgitt av mørkegrønne rismarker med små palmelunder.


Få inspirasjon til hva dere også kan gjøre i Ubud.

Fra Ubud går turen med privatsjåfør til fergeleiet i Padangbai, hvor dere skal ta den lokale hurtigfergen til øya Gili Air, og derfra videre med en mindre båt til naboøya Gili Meno, som vil være utgangspunktet for de neste seks dagene. Gili Meno skiller seg fra de to andre Gili-øyene ved å være mindre, rent størrelsesmessig og også mindre utviklet.


Noe av det første dere vil legge merke til ved ankomsten til Gili Meno er fraværet av trafikkstøy. Her er det nemlig ingen biler. Det voldsomste dere møter i trafikken på stiene langs strendene er sykler! Øya er ca. 1 kilometer bred og 2 kilometer lang, så dere kan gå øya rundt på et par timer og finne deres eget lille stykke paradis på en av de mange små avgrensede strendene.

Dere har fire hele dager til å nyte den avslappende atmosfæren på Gili Meno og finne deres egne små favorittsteder rundt på øya. Det er gode muligheter for snorkling rundt hele Gili Meno, men særlig østsiden av øya har et interessant rev med koraller og fargerike fisk. Dere kan bare prøve dere fram, siden det er så kort avstand mellom de forskjellige delene av revet. Alternativt kan dere dra på en organisert snorkeltur med båt, noe som arrangeres lokalt.

Da Gili Meno bare ligger få minutter med båt fra de to søsterøyene, Gili Trawangan og Gili Air, vil det være nærliggende å dra på øyhopping og besøke de to andre øyene. Gili Trawangan er den livligste, mens Gili Air er en fin blanding av landsby og strand. Felles for dem begge er at de også har veldig gode områder for snorkling, med muligheter for å se koraller, fargerike fisk og havskillpadder.

Det er kun en kort båttur mellom Gili-øyene og Lombok, så dere får nesten fire hele dager på Lombok, som gjemmer på en rekke interessante naturopplevelser i kombinasjon med avslapping og nytelse.


Avslapping og nytelse

Noen har det best med at tiden brukes til avslapping på resortet i skyggen fra trær og palmer. Det hyggelige basseng-området ligger rett ved stranden, så man behøver ikke bevege seg langt hvis man trenger å avkjøle seg. Ønsker dere å ta det behagelige liv et skritt lenger, kan vi varmt anbefale et besøk i resortets deilige spa-avdeling, hvor de tilbyr flere varianter av massasje, bad og behandlinger. Dagene kan rundes av i strandbaren eller restauranten med en forfriskende drink og en uforstyrret solnedgang. På klare dager kan man se solen gå ned over vulkanen Gunung Agungs kjegleformede skygge over på Bali.


Gåturer

En gåtur langs stranden fører dere til noen små hyggelige, lokale fiskerestauranter og andre hoteller med glimrende restauranter. Alternativt kan dere på ca. 15 minutter kjøre til Sengigi, en mindre by, hvor dere finner et utvalg av små butikker og restauranter.
For de aktive finnes det mange flotte vandreturer på Lomboks nordkyst, med utgangspunkt i byen Senaru. Her kan dere vandre ut i rismarkene, oppleve vakre fossefall og beundre utsikten til den imponerende vulkanen Rinjani. Husk å sette av en hel dag til disse turene.

Dere kan akkurat nå en siste dukkert i havet eller bassenget, før dere blir hentet på hotellet om formiddagen og kjørt til lufthavnen på Lombok. Hjemreisen kan begynne.

Etter endt reise lander flyet på norsk grunn.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Denpassar t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagasje
 • Innenriksbillett: Lombok til Bali
 • Lufthavnskatter og avgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotell på Bali
 • 3 netter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa*** i Deluxe Room, inkl. frokost
 • 5 netter på Gili Meno på Seri Resort*** i Ocean View Suite inkl. frokost
 • 4 netter på Lombok på Living Asia Resort & Spa**** i Garden View Room inkl. frokost
 • Transport med båt og bil mellom Bali, Gili og Lombok
 • Privat transport fra hotell til lufthavn på Lombok

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Bali.

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Bali eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
vandretur i Ubud. Rejser til Bali.jpg
shutterstock_486242110.jpg

Inspirasjon

Balinese man in traditional clothes during the celebration before Nyepi Ubud.jpg
Café - gili meno.jpg
shutterstock_491560282 View of swimming pool at Ubud Hanging Gardens hotel.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel