Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Stranden nord for Mangsit.jpg
Bali, Gili & Lombok
Se galleri

Bali, Gili og Lombok

  • 3 netter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa***
  • Vandre- og sykkelturer i grønne rismarker i Ubud
  • 5 netter på tilbakelente Gili Meno på Seri Resort***
  • Avslapping, badeferie og spennende snorkling ved Gili
  • 4 netter på Lombok på Living Asia Resort & Spa****
  • Store naturopplevelser og gode utfluktsmuligheter

15 dager fra kr. 16.950,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 14. okt 2022

Reiseplan

Denne spennende rundreisen kombinerer tre forskjellige øyer med veldig forskjellige muligheter for utflukter og opplevelser underveis. Grønne rismarker, vandreturer og mindfulness i Ubud. Avslapping, snorkling og dykking på Gili Meno. Vannfall, vulkaner og avslapping på Lombok. Ønsker dere variasjon og en uforglemmelig øyhopping er Bali, Gili og Lombok det riktige valget.

shutterstock_746605723 Bali Rice Terraces.jpg

Kort om reisen:

Drømmer dere om den ultimate øyhoppingen mellom tre veldig forskjellige indonesiske øyer, og er dere samtidig på utkikk etter uforglemmelige naturopplevelser over og under havets overflate, er denne kombinasjonsreisen til Bali, Gili og Lombok et veldig godt valg. Dere kan blant annet besøke fargerike lokale markeder, gi dere selv luksuriøse spabehandlinger og slappe av ved bassenget eller på stranden. Utover dette, har dere muligheten til å snorkle på innbydende korallrev og vandre til brusende fosser og små hyggelige landsbyer gjennom grønne rismarker. Turen henvender seg til alle som vil ha maksimalt utbytte av en kombinasjonsreise med stemningsfulle hotell, avslapping og uforglemmelige naturopplevelser.

shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg
vandretur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Området rundt Ubud kaller nesten på å bli undersøkt nærmere, så selv om hotellet er en hyggelig liten oase, anbefaler vi at dere følger kallet. Dere kan for eksempel leie en engelsktalende lokal guide, som kan ta dere med på eventyr, for byens kanskje største attraksjoner er den fantastiske naturen som venter rett utenfor bygrensen. Her renner elver og bekker gjennom frodige daler, hvor lokale bønder, i vann til knærne, passer rismarkene sine med okser og enkle redskaper, nøyaktig som deres forfedre gjorde det før dem. Det er vandreturer i alle vanskelighetsgrader, så alle kan være med.

Cykeltur i Ubud. Rejser til Bali.jpg
Seri Resort Gili Meno. Rejser til Bali.jpg
Snorkling på Gili. Rejser til Bali.jpg
Gili Trawangan. Rejser til Bali.jpg
Spa. Rejser til Bali.jpg