Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Stranden nord for Mangsit.jpg
Bali, Gili & Lombok Pakken inkluderer fly, hotell, frokost og lokal privat transport
Se galleri

Program & kart

1

Ubud

4 netter:

Ubud, Balis kulturelle sentrum og spektakulær natur

2

Gili Meno

6 netter:

Lekre strender, fargerik snorkling og hyggelige restauranter

3

Lombok

4 netter:

Badeferie, deilig atmosfære og gode utfluktsmuligheter

Reiseplan

Denne spennende rundreisen kombinerer tre forskjellige øyer med veldig forskjellige muligheter for utflukter og opplevelser underveis. Grønne rismarker, vandreturer og mindfulness i Ubud. Avslapping, snorkling og dykking på Gili Meno. Vannfall, vulkaner og avslapping på Lombok. Ønsker dere variasjon og en uforglemmelig øyhopping er Bali, Gili og Lombok det riktige valget.

shutterstock_746605723 Bali Rice Terraces.jpg

Kort om reisen:

Drømmer dere om den ultimate øyhoppingen mellom tre veldig forskjellige indonesiske øyer, og er dere samtidig på utkikk etter uforglemmelige naturopplevelser over og under havets overflate, er denne kombinasjonsreisen til Bali, Gili og Lombok et veldig godt valg. Dere kan blant annet besøke fargerike lokale markeder, gi dere selv luksuriøse spabehandlinger og slappe av ved bassenget eller på stranden. Utover dette, har dere muligheten til å snorkle på innbydende korallrev og vandre til brusende fosser og små hyggelige landsbyer gjennom grønne rismarker. Turen henvender seg til alle som vil ha maksimalt utbytte av en kombinasjonsreise med stemningsfulle hotell, avslapping og uforglemmelige naturopplevelser.

Fra Norge går turen mot Bali.

shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg

Ved ankomsten til Bali blir dere møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner, som kjører dere direkte til hotellet i Ubud. Mindre enn et par timers kjøring bort fra det menneskefylte Sør-Bali, ligger Ubud. Få andre steder på øya banker Balis kulturelle hjerte kraftigere enn her, og selv om byen besøkes av en del turister i dag, er Ubud fortsatt et ualminnelig sjarmerende sted

vandretur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Området rundt Ubud kaller nesten på å bli undersøkt nærmere, så selv om hotellet er en hyggelig liten oase, anbefaler vi at dere følger kallet. Dere kan for eksempel leie en engelsktalende lokal guide, som kan ta dere med på eventyr, for byens kanskje største attraksjoner er den fantastiske naturen som venter rett utenfor bygrensen. Her renner elver og bekker gjennom frodige daler, hvor lokale bønder, i vann til knærne, passer rismarkene sine med okser og enkle redskaper, nøyaktig som deres forfedre gjorde det før dem. Det er vandreturer i alle vanskelighetsgrader, så alle kan være med.

Cykeltur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Dere kan eventuelt leie et par sykler og dra til ape-skogen, hvor en stor flokk makaker holder til. De er ikke redd for mennesker, så det er mulig å komme ganske tett på de nysgjerrige dyrene. I de frodige landskapene og små byene rundt Ubud, er det mange stier å velge mellom, og hvem vet om dere finner et marked eller et lite tempel, hvor en seremoni er i gang? Det er i hvert faldl sikkert, at uansett i hvilken retning dere sykler fra Ubud, vil dere snart være omgitt av mørkegrønne rismarker med små palmelunder.

Få inspirasjon til hva dere også kan gjøre i Ubud.

Fra Ubud går turen med privatsjåfør til fergeleiet i Padangbai, hvor dere skal ta den lokale hurtigfergen til øya Gili Air, og derfra videre med en mindre båt til naboøya Gili Meno, som vil være utgangspunktet for de neste seks dagene. Gili Meno skiller seg fra de to andre Gili-øyene ved å være mindre, rent størrelsesmessig og også mindre utviklet.

Seri Resort Gili Meno. Rejser til Bali.jpg

Noe av det første dere vil legge merke til ved ankomsten til Gili Meno er fraværet av trafikkstøy. Her er det nemlig ingen biler. Det voldsomste dere møter i trafikken på stiene langs strendene er sykler! Øya er ca. 1 kilometer bred og 2 kilometer lang, så dere kan gå øya rundt på et par timer og finne deres eget lille stykke paradis på en av de mange små avgrensede strendene.

Dere har fire hele dager til å nyte den avslappende atmosfæren på Gili Meno og finne deres egne små favorittsteder rundt på øya. Det er gode muligheter for snorkling rundt hele Gili Meno, men særlig østsiden av øya har et interessant rev med koraller og fargerike fisk. Dere kan bare prøve dere fram, siden det er så kort avstand mellom de forskjellige delene av revet. Alternativt kan dere dra på en organisert snorkeltur med båt, noe som arrangeres lokalt.

Snorkling på Gili. Rejser til Bali.jpg

Da Gili Meno bare ligger få minutter med båt fra de to søsterøyene, Gili Trawangan og Gili Air, vil det være nærliggende å dra på øyhopping og besøke de to andre øyene. Gili Trawangan er den livligste, mens Gili Air er en fin blanding av landsby og strand. Felles for dem begge er at de også har veldig gode områder for snorkling, med muligheter for å se koraller, fargerike fisk og havskillpadder.

Gili Trawangan. Rejser til Bali.jpg

Det er kun en kort båttur mellom Gili-øyene og Lombok, så dere får nesten fire hele dager på Lombok, som gjemmer på en rekke interessante naturopplevelser i kombinasjon med avslapping og nytelse.

Avslapping og nytelse

Noen har det best med at tiden brukes til avslapping på resortet i skyggen fra trær og palmer. Det hyggelige basseng-området ligger rett ved stranden, så man behøver ikke bevege seg langt hvis man trenger å avkjøle seg. Ønsker dere å ta det behagelige liv et skritt lenger, kan vi varmt anbefale et besøk i resortets deilige spa-avdeling, hvor de tilbyr flere varianter av massasje, bad og behandlinger. Dagene kan rundes av i strandbaren eller restauranten med en forfriskende drink og en uforstyrret solnedgang. På klare dager kan man se solen gå ned over vulkanen Gunung Agungs kjegleformede skygge over på Bali.

Spa. Rejser til Bali.jpg

Gåturer

En gåtur langs stranden fører dere til noen små hyggelige, lokale fiskerestauranter og andre hoteller med glimrende restauranter. Alternativt kan dere på ca. 15 minutter kjøre til Sengigi, en mindre by, hvor dere finner et utvalg av små butikker og restauranter.
For de aktive finnes det mange flotte vandreturer på Lomboks nordkyst, med utgangspunkt i byen Senaru. Her kan dere vandre ut i rismarkene, oppleve vakre fossefall og beundre utsikten til den imponerende vulkanen Rinjani. Husk å sette av en hel dag til disse turene.

Dere kan akkurat nå en siste dukkert i havet eller bassenget, før dere blir hentet på hotellet om formiddagen og kjørt til lufthavnen på Lombok. Hjemreisen kan begynne.

Etter endt reise lander flyet på norsk grunn.