Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
0d571d6110939382b1ce7f03f33d8ddb.jpg
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg
Puluong_retreat_Vietnam_pool6.jpg
junke dæk.jpg
shutterstock_303255023 Hanoi, Vietnam - May 2, 2015 Vietnamese street market lady.jpg
børn i rismarker mai chau.jpg
Puluong_retreat_Vietnam_landscape4.jpg
Emeralda ninh binh.jpg

Det autentiske Vietnam

 • Livlige gater og vakre templer i Hanoi
 • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
 • Bambusskoger og vandreturer i Pu Luong
 • Klippeformasjoner og verdensklasse i Ninh Binh
 • 3-dagers cruise i den eventyrlige Ha Long-bukten
 • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Kontakt oss for pris

Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Reiseplan

På denne reisen har vi bevisst kombinert noen av Vietnams mest autentiske og vakreste områder, med en rekke helt unike hotellopplevelser.

DSC_0060.JPG

På denne reisen har vi bevisst kombinert noen av Vietnams mest autentiske og vakreste områder, med en rekke helt unike hotellopplevelser.

Turen starter i Hanoi, Vietnams sjarmerende hovedstad, hvor gastronomiske opplevelser står i kø på byens herlige gatekjøkken og stemningsfulle restauranter. Gå på innkjøp i det historiske sentrums spennende handelsgater eller slapp av i en av byens mange parker, mens de lokale innbyggerne praktiserer Tai Chi eller spiller badminton.

Dra på sykkeltur og vandretur med en engelsktalende lokal guide til de små landsbyene i Mai Chau-dalen. Møt landets innbyggere i deres hverdag. Få et innblikk i livet på landet og kjenn på roen. Midt i de vakre fjellandskapene ligger Mai Chau Eco Lodge, som på mange måter kombinerer det tradisjonelle med det luksuriøse. De fantastiske naturopplevelsene fortsetter i Pu Luong, hvor dere besøker små landsbyer og er på båttur på elven Cham. Enda en gang bor dere helt spektakulært med utsikt over fjell og rismarker direkte fra rommet deres.

De imponerende klippelandskapene i Ninh Binh omgir det deilige hotellet Emaralda. Herfra kan dere ta en båttur på de snirklete elvene til Tam Coc-hulene og sykle til små hyggelige landsbyer. Dere kan også velge å slappe av ved bassenget og få massasje i den skjønne spa-avdelingen på hotellet. I Ha Long-bukten får dere gode muligheter for flere spesielle naturopplevelser. Dere kommer på et 3-dagers cruise mellom de dramatiske klippeøyene og opplever flytende fiskelandsbyer - og ren luksus ombord på den klassiske vietnamesiske djunke.

Turen avsluttes der den startet - mellom velduftende gatekjøkken, stemningsfulle templer og travle handelsgater i Hanoi.

Dere flyr fra Danmark med kurs mot Vietnam med et flybytte underveis. Dagen etter ankommer dere Hanoi, hvor representanter fra vår lokale reisearrangør tar imot dere rett utenfor ankomsthallen. De kjører dere til hotellet som ligger i hjertet av Vietnams sjarmerende hovedstad, i gangavstand fra spennende restauranter og små butikker. 

Prai eventuelt en sykkeltaxi og be sjåføren om å kjøre dere til den gamle bydelen, Pho Puong. Husene er flere hundre år gamle, og kvarteret er en sann labyrint av snirklede handelsgater. En gang var hver av disse 36 gatene forbeholdt en bestemt bransje og hadde navn etter det produktet som ble solgt: Saltgate, Nudelgate, Medisingate, Silkegate, Kurvegate…

Det er opplagt å bruke dagen på en rundtur i det sentrale Hanoi, som er et møte med byens spennende historie, som strekker seg fra keisertiden over den franske perioden og fram til det moderne Vietnam de reisende møter i dag. Noe av det første man legger merke til, er de mange brede bulevardene og vakre bygningene fra den franske kolonitiden, som medvirker til å skape den helt spesielle stemningen som finnes i Hanoi. Små sjøer og grønne arealer er tiltrengte oaser, hvor folk samles tidlig morgen og sent om ettermiddagen for å praktisere Tai Chi, spille badminton eller bare sitte i skyggen og følge livets gang.

Fra Hanoi er det ca. 150 kilometer til de frodige dalstrøkene rundt Mai Chau, hvor dere skal tilbringe de neste dagene på det sjarmerende og hyggelige Mai Chau Ecolodge. Mai Chau er en liten, hyggelig tidslomme, hvor det fortsatt er mulig å få et innblikk i det tradisjonelle livet på landet og samtidig møte noen av Vietnams etniske minoriteter. 

Mai Chau Ecolodge

Framme i Mai Chau innkvarteres dere på den hyggelige Mai Chau Ecolodge, hvor det vil være mulig å ta en dukkert i bassenget, før lunsjen serveres. Lodgen ligger omgitt av vakre rismarker og ville fjell, og dere legger raskt merke den helt spesielle stemningen som hersker her.

IMG_5767.JPG

Det går opp og ned på dagens korte vandretur til landsbyene Xam Khoe og Buock, hvor det vil være mulig å komme tettere på de lokale innbyggerne og høre mer om deres kultur, arbeidsmetoder og livets gang i landsbyen. En medbragt lunsj serveres hos en av de lokale Thai-familiene som har ønsket velkommen inn til en prat om hverdagen i Vietnam.

Er dere heldige, vil det også være mulig å stikke hodet innenfor på den lokale skolen, eller besøke et av områdets fascinerende og fargerike markeder. 

Puluong_retreat_Vietnam_overview1.jpg

Etter frokost går dere til de tradisjonelle landsbyene Pom Coong og Lac, hvor dere vil møte den etniske gruppen White Thai. Hus - bygget av tre og bambus - på stolper, kjennetegner denne gruppen av vietnamesere. 

Fra Mai Chau går turen ca. 60 kilometer sørover til naturreservatet Pu Luong. Dere skal bo på det autentiske og hyggelige Pu Luong Retreat midt ute i rismarkene. 

Puluong_retreat_Vietnam_bungalow_balcony1.jpg

Stå opp til naturens morgenkonsert og beundre den fantastiske utsikten fra rommet eller fra restauranten, hvor frokosten blir servert. Dere er allerede kjent med de vakre natursceneriene rundt Pu Luong, så i dag skal dere ut å oppleve alt sammen på en litt annerledes og mer avslappende måte, samtidig som dere får et bredere innblikk i lokal kultur og tradisjon.

Etter en kort kjøretur er dere ved bredden av elven Cham, hvor dere kan se de unike bambusvannmøllene som sørger for at rismarkene alltid er våte. 

The woman is paddling groceries and fresh flowers boat. Tam Coc Grotto, Ninh Binh Province, Vietnam.jpg

Vi legger Pu Luongs landlige idyll bak oss og kjører mot Ninh Binh. Byen ved Den røde elvs delta, lå tidligere på en meget strategisk posisjon for de vietnamesiske makthaverne, og i området rundt byen ligger det flere historiske severdigheter.

Landskapet endrer seg på dramatisk vis og snart brytes de vakre flate rismarkene av majestetiske kalksteinsklipper så langt øyet kan se. Noen kaller området rundt Ninh Binh for ”Ha Long-bukten på land” – bedøm selv. Dette enestående landskapet kom for få år siden på UNESCOs naturarvliste. 

Vi anbefaler at dere spiser godt denne morgenen, for dere får bruk for litt ekstra energi hvis dere velger å leie en sykkel og dra på oppdagelsesferd i det flotte landskapet rundt Ninh Binh. Dere sykler gjennom rismarker og små landsbyer, besøker noen av forfedrenes mange templer eller katolske kirker og benytter anledningen til å gå på det lokale markedet. Ved landsbyen Vuon Thi kan dere følge befolkningens arbeide på markene og få et innblikk i de klassiske teknikker i forbindelse med risdyrking og fiske, eller kanskje kikke inn i den lokale skolen.

0d571d6110939382b1ce7f03f33d8ddb (1).jpg

Hvis dere er mette av opplevelser, så bruk gjerne dagen på å slappe av på hotellet og nyt de herlige fasilitetene.

Spa-avdelingen har et stort utvalg av deilige behandlinger, og bassenget er perfekt til å avkjøle seg i

Det er tid for å ta farvel med sjarmerende Ninh Binh. Dere blir hentet av en shuttlebus ved hotellet og kjører østover gjennom dyrkede landskap og kullbyer, til et av denne turens mest markante høydepunkter, nemlig den sagnomsuste Ha Long-bukten. På kaia ønsker kapteinen og besetningen velkommen ombord på den tradisjonelle vietnamesiske djunke. Forut venter et uforglemmelig cruise blant de hundrevis av mytiske kalksteinsøyene som finnes i bukten. 

shutterstock_78891328 Ha Long Bay, Vietnam.jpg

Ha Long-bukten er som tatt ut av et eventyr, når morgendisen letter og alle klippeformasjonene langsomt kommer til syne rundt djunken. Stå tidlig opp, ta en kopp nylaget kaffe med deg i hånden, finn en stol på dekket og nyt det spektakulære skuet. Programmet kan variere noe, og det vil ofte være valgmuligheter. Dere bytter til en mindre båt og kjører gjennom en av områdets små tidevannskanaler, som fører inn til skjulte verdener inne i øyene. I disse uspolerte økosystemene kan dere kanskje se aper, nesehornfugler, fiskeørner og småøgler.

Dere våkner igjen til en rolig morgen på dekket av djunken, mens den seiler stille og rolig tilbake til kaja i Ha Long. Her venter en shuttlebus på å kjøre dere tilbake til hotellet i Hanoi. Rett ved sjøen Hoan Khiem, ligger det et populært vanndukke-teater, som er en av Nord-Vietnams viktigste kulturinstitusjoner. Vanndukke-teater er helt spesielt for Nord-Vietnam og ble tidligere brukt som underholdning i de små landsbyene. Utover de legendariske fortellingene om store krigshelter, mytologiske skapninger og religiøse historier, er det fortellinger fra hverdagen i landsbyene og glade kjærlighetshistorier. 

shutterstock_588997853 Hanoi, Vietnam - February 17, 2016 People drink coffee on street at old quarter in Hanoi, Vietnam.jpg

Det har blitt tid for å foreta de siste innkjøpene i noen av Hanois mange spennende små butikker, før dere utpå ettermiddagen hentes på hotellet og kjøres til lufthavnen for check-in for hjemreisen.

Etter en flott rundreise i Vietnam lander dere igjen i Norge

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Hanoi t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Lufthavnskatter og -avgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotell i Hanoi
 • 2 netter i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost
 • Privat transport fra hotell i Hanoi til hotell i Mai Chau 
 • 2 netter i Mai Chau på Mai Chau Eco Lodge**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert helpensjon
 • Privat transport fra hotell i Mai Chau til hotell i Pu Luong
 • 2 netter i Pu Luong på Pu Luong Retreat**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert helpensjon
 • Privat transport fra hotell i Pu Luong til hotell i Ninh Binh
 • 3 netter i Ninh Binh på Emeralda Resort***** (eller tilsvarende) i Superior Room inkludert frokost
 • Transport med shuttlebus fra hotell i Ninh Binh til Ha Long-bukten
 • 3 dager/2 netter Minicruise i Ha Long-bukten med Bai Tho Victory Junk inkludert alle måltider og utflukter
 • Transport med shuttlebus Ha Long-bukten til hotell i Hanoi
 • 1 natt i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost
 • Privat transport fra hotell i Hanoi til Hanoi Lufthavn
 • Utflukter:
 • Utfluktpakke i Mai Chau - sykkeltur, landsbybesøk, lett gåtur m.m. med engelsktalende lokal guide
 • Utfluktpakke i Puolong - lett gåtur og kort elvetur med engelsktalende lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Vietnam

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Vietnam eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
shutterstock_524159674 Floating fishing village and rock island in Halong Bay, Vietnam, Southeast Asia..jpg
Puluong_retreat_Vietnam_landscape18.jpg

Inspirasjon

Hanoi_gadehandler_2.JPG
IMG_5771.JPG
Kort over Vietnam.png
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel