Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
0d571d6110939382b1ce7f03f33d8ddb (1).jpg

3 hotellfavoritter i Vietnam

Vietnam byr på en rekke store opplevelser innen kultur, historie og natur. Alt dette kan oppleves med base på noen fantastiske hoteller - og til og med til fornuftige priser. Her kan dere lese om tre av våre favoritthoteller i det nordlige Vietnam. Hotellene er flotte - og svært forskjellige.

Hvis dere står overfor en reise til Vietnam, eller vurderer en eksotisk reise med fantastiske hotellopplevelser, så les videre her hvor vi har samlet tre herlige hotellmuligheter i det nordlige Vietnam.

Mai Chau Eco Lodge

Hvis dere drømmer om å bo midt i rismarker og frodig natur med muligheter for sykkel- og fotturer, så er Mai Chau Eco Lodge stedet for dere. Stedet er sjarmerende, stemningen er avslappet, og rommene er romslige. Fra lodgen kan dere nyte utsikten over Mai Chau-dalen og de grønne fjellene, dere kan ta en dukkert i bassenget, og dere kan dra på spennende utflukter til nærliggende stammelandsbyer, hvor dere kan oppleve det lokale hverdagslivet.

For eksempel kan dere bo på Mai Chau Eco Lodge på vår reise "Natur, kultur og landsbyliv i Vietnam".

IMG_5771.JPG
IMG_5789.JPG

Søppel på Ha Long Bay

En seiltur på Ha Long-bukten er en eventyrlig opplevelse. Dere seiler og bor på en sjarmerende junk, som er et tradisjonelt vietnamesisk seilskip. Dere har deres eget hytte innredet i koselig stil og med eget bad, aircondition og så videre. Alle hyttene har vindu, slik at dere kan våkne opp til den vakre utsikten.

På skipets dekk kan dere sole dere og nyte en drink, samt den fantastiske utsikten til de cirka 2.000 kalksteinsøyene som ligger spredt utover den vakre bukten. Måltidene om bord er inkludert i prisen, og det vennlige personalet serverer deilige lokale retter.

Besøk Ha Long og bli med på junk-cruise på reisen Det beste av Vietnam.

shutterstock_78891328  Ha Long Bay, Vietnam.jpg
Guestroom (2).JPG

Emeralda Resort, Ninh Binh

På Emeralda Resort får dere 5-stjerners luksus i naturskjønne omgivelser ved Ninh Binh, i utkanten av en tropisk skog. Resortet er smakfullt innredet med inspirasjon fra tradisjonell vietnamesisk arkitektur. Når dere bor her, kan dere nyte innendørs- og utendørs svømmebasseng, nyte gode måltider på restaurantene og en drink i bassengbaren.

Fra hotellet kan dere dra på utflukt i de enestående landskapene rundt Ninh Binh, som byr på kalksteinsklipper så langt øyet kan se. Etter en utflukt i det vakre området, kan dere senke dere ned i det store badekaret på badet, med utsikt til de omkringliggende fjellene. Eller hva med en runde minigolf på hotellets flotte bane, som er laget av ekte gress som om det var en golfbane.

Bo på det herlige Emeralda Resort på vår reise Det autentiske Vietnam.

0d571d6110939382b1ce7f03f33d8ddb.jpg
74a0a15e9d52cdd9526f22e37fd7abaf.jpg
Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dager
Det beste av Vietnam
  • Stemningsfulle gater og vakre templer i Hanoi
  • Overnatt på Ha Long-bukten i tradisjonell djunke
  • Keiserbyen Hué og Den forbudte lilla by
  • Strandliv og historisk sjarm i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 22 350

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg

15

dager
Det autentiske Vietnam
  • Livlige gater og vakre templer i Hanoi
  • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
  • Bambusskoger og vandreturer i Pu Luong
  • Klippeformasjoner og verdensklasse i Ninh Binh
  • 3-dagers cruise i den eventyrlige Ha Long-bukten
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 26 400

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn