Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Mand på kæmpetræstamme fra Sequoia i Sequoia NP - shutterstock_763298662.jpg

Heldagstur i Sequoia National Park og Kings Canyon National Park

Heldagstur i Sequoia National Park og Kings Canyon National Park

Mand ved Sequoia i Sequoia NP - shutterstock_221462002.jpg

Den lille landsbyen Three Rivers er et utmerket utgangspunkt for besøk i de to nasjonalparkene, Sequoia National Park og Kings Canyon National Park. Hvis dere tilbringer et par netter i Three Rivers, kan dere få sett mye. Vi antar nå at dere allerede har besøkt stedene som ble omtalt i vår ettermiddagstur i Sequoia National Park. Derfor hopper vi elegant over disse stedene. I stedet vil dere her få forslag til noen av de andre opplevelsene som de to parkene har å by på.

Sequoia state forest 2.jpg

Fra Three Rivers får dere igjen gleden av å kjøre på Generals Highway. En kjøretur som rett og slett er umulig å bli lei av. Skaff dere litt forsyninger hos den lokale matbutikken, slik at dere har noe å spise på underveis. Hvis det glipper, så er det mulighet for å handle litt i butikken ved Lodgepole Visitors Center, som dukker opp etter litt over en times kjøring.

Generals Highwai i Sequoia NP - shutterstock_747754831.jpg

Sett kursen mot General Grant Grove i Kings Canyon National Park. Det gir dere en kjøretur på ca. 85 kilometer gjennom Sequoia National Park. Det tar et par timer, men det gjør neppe noe når utsikten er av denne kaliberen.

Ta gjerne en kopp kaffe i Grant Grove Village før dere besøker General Grant Grove, et område med gigantiske sekvoia-trær. Dette er ikke et sted dere har for dere selv. Hit valfarter amerikanske turister for å se det som en av landets presidenter på 1920-tallet kalte "Nationens juletre". Dette er selvfølgelig The General Grant Tree.

shutterstock_656245201.jpg

Når dere har sett det som må være verdens største juletre, kan dere kjøre på Highway 180, også kjent som Kings Canyon Scenic Byway. Denne veien fører dere inn i en av Nord-Amerikas dypeste kløfter, Kings Canyon. På begge sider vil dere være omgitt av bratte klippevegger, og under dere vil Kings River buldre avgårde. Stopp av og til, gå ut av bilen, slik at dere virkelig kan føle naturen i Kings Canyon. Det er fantastisk.

shutterstock_273547007.jpg

Ved Roads End er det mulighet for å strekke på bena og ta en tur. Det finnes flere stier, men vi vil gjerne anbefale Zumwalt Meadows, som er et postkortvakkert engområde omgitt av loddrette klippevegger og med en fantastisk utsikt. Turen er på omtrent 2,5 kilometer.

På vei tilbake kan dere ta en pause i Cedar Grove Village og få noe å spise før dere begynner hjemturen. Her kan dere velge Highway 198 hvis dere ønsker å oppleve mer natur. Dere kan også velge den litt kortere og mindre maleriske ruten via Highway 245 og J21.

Hvis dere ønsker mer informasjon om mulighetene på Big Island, er dere velkomne til å ringe oss på 86137744. Dere kan også få et uforpliktende tilbud på en reise ved å sende en reiseforespørsel

Send reiseforespørsel