Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
USA-desktop.jpg

USA kart med stater

Bruk vårt USA-kart med stater, severdigheter og de store attraksjonene tegnet inn for å planlegge deres reise til USA.

Det kan være vanskelig å få oversikt over alle mulighetene en reise til USA kan by på. Med vårt kart over USA ved hånden blir det hele litt enklere. På kartet kan dere se statenes navn og plasseringer samt statshovedstedene. Vi har også tegnet inn de største attraksjonene og severdighetene, slik at dere raskt får oversikt over mulighetene når reisen går til USA.

USA kort med stater 1.png

Reis til USA med Check Point Travel

Er du på utkikk etter en reise til USA? Eller har du spørsmål om reiser til USA? Se våre reiser til USA her eller send oss en forespørsel om reise. Vi svarer med et godt tilbud på akkurat din USA-reise.

Send rejseforespørsel

Du kan også få oversikt over våre reiser til USA her:

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dager
Det beste av Florida
  • Fantastiske fornøyelsesparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvite strendene i badebyen Madeira Beach
  • Blant alligatorer og luftbåter i Everglades
  • Korallrev, delfiner og sjarmerende Key West
  • Natteliv og stranddager i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hotell og leiebil

Fra NOK 15 300

Per person ved 2 voksne og 2 barn.
ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 kr.

Storbyer og nationalparker i vest
  • Opplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Grand Canyon, Bryce og Zion nasjonalparker
  • Hold deg nær nasjonalparkene og ha mer tid til å oppleve
  • Mulighet for å bo på en klassisk amerikansk ranch
  • Bo i et telt med ekte senger i Yosemite nasjonalpark
  • Inkl. fly, hotell og leiebil

Fra NOK 23 900

Per person ved 2 voksne og 2 barn.
NEW YORK - byens klassiske gule taxier fylder godt i gadebilledet, men oftest er metroen hurtigere og billigere, Check Point Travel

12

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 kr.

New York og Florida
  • Perfekt kombinasjon av by og strand
  • Bra hotell midt i hjertet av New York
  • Gå til museer, shopping og sightseeing
  • Strandferie i koselige Madeira Beach, Florida
  • Bo på et hotell ved en av USAs beste strender
  • Inkl. fly og hotell

Fra NOK 19 900

Per person ved 2 voksne og 2 barn.
NEW YORK - Manhattan skyline med majestætiske Empire State Building i forgrunden og det nye vartegn Freedom Tower i baggrunden, Check Point Travel

BESTILL ONLINE

SPAR 500 kr.

Ikoner fra det østlige USA
  • Capitol Hill og Det hvite hus i Washington
  • Amish-folk og landlig borgerkrigshistorie
  • De imponerende fossene, Niagara Falls
  • Irske puber og hvalsafari i Boston
  • Frihetsgudinnen, shopping og show i N.Y.
  • Inkl. fly, hotell og leiebil
Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Finn veien på USA-kartet

USA har utrolig mye å by på, og det understrekes av dette kartet over USA. Faktisk snakker erfarne reisende sjelden om USA som et reisemål - landet er rett og slett for stort. Derfor snakker man heller om de forskjellige regionene i USA. Her får du en kort oversikt over mulighetene i de ulike delene av USA.

Utrolig Florida

Hvis du liker solskinn, behagelige temperaturer og vakre strender, er en reise til Florida utvilsomt et godt valg for deg. I Florida, også kjent som solskinnsstaten, skinner solen året rundt, og i den sørlige delen er temperaturene behagelige selv om vinteren. I tillegg til dette byr Florida på mange spennende opplevelser.

Du kan utforske den sjarmerende Key West og USA's sørligste punkt, se alligatorer og sumpområder, i Miami kan du beundre art deco-arkitekturen og nyte fantastisk shopping og et livlig natteliv. Hvis du velger å besøke Orlando, har du en hel verden av fornøyelsesparker for hånden: Disney, Universal, SeaWorld og Lego er bare noen av dem. En times kjøretur østover fra Orlando fører deg til Cape Canaveral og Kennedy Space Center. Dersom du kjører vestover fra Orlando, kommer du til noen av de beste strendene i USA, de kilometerlange, hvite sandstrendene som vender mot golfkysten. Her finner du også Check Point Travels amerikanske favorittstrand: Fort Myers Beach.

Florida passer for alle, men tiltrekker spesielt barnefamilier og par som søker avslapning, sol og varme.

Se vårt kart over Florida med flere attraksjoner og detaljer her. Du kan også ta en titt på våre  reiser til Florida her.

Kultur og historie i det østlige USA

Store byer, verdensberømte museer, innvandringshistorie og uavhengighetskriger - alt dette finner du i det østlige USA, som er det ideelle reisemålet for deg som ønsker å utforske USAs kultur og historie.

Det østlige USA omfatter New England, New York og Washington DC - samt mange flere fantastiske steder som for eksempel Gettysburg og Philadelphia, som begge har enorm historisk og kulturell betydning.

I New York er severdighetene mangfoldige. Du kan oppleve skyskrapere, Ground Zero, Ellis Island hvor immigranter ankom, Frihetsgudinnen, Brooklyn Bridge, Times Square, Broadway og utallige andre fantastiske attraksjoner. Du kan lett tilbringe flere dager i New York, som også huser noen av verdens største og beste kunstmuseer. Få våre tips til reisen til New York her.

Også Washington DC har verdensklasse museer, og det beste av alt - de er gratis. Langs The National Mall ligger en rekke kolossale museer hvor du kan utforske hovedstadens viktigste monumenter. Men Washington er mer enn bare det: du finner også steder som krigskirkegården Arlington og den sjarmerende bydelen Georgetown med sine mange små butikker, kafeer og restauranter. Les vår guide til Washington her

Se også vårt kart over det østlige USA, som viser flere severdigheter og attraksjoner.

Hawaii: Sol, surf, strand og meget mere

En rejse til Hawaii er en rejse fyldt med sol, strand og hav. Men det er også meget mere.

På Hawaii-øerne kan I opleve nogle af USAs smukkeste vejstrækninger, I kan gå på vulkaner og se flydende lava, I kan bade fra en sort lavastrand og snorkle med både havskildpadder og hvalhajer. Det er også på Hawaii, at I kan opleve Pearl Harbor, som blev bombet af Japan i december 1941, hvilket resulterede i, at Holland, England og USA erklærerede krig mod Japan i dagene efter.

Se vores Hawaii kort og få endnu mere at vide om jeres muligheder på en rejse til Hawaii. Se også vores rejser til Hawaii her.

Det vestlige USA: Vild natur og fantastiske storbyer

Bliver I fascineret af naturen, når I ser en western-film? Eller kan I lide at vandre omgivet af smuk natur? Så er det vestlige USA uden tvivl en drømmedestination for jer. Det er nemlig i det vestlige USA, at I finder nogle af de mest imponerende naturscenerier i hele USA. De fleste af dem er i dag nationalparker, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Det er nemlig relativt nemt at komme til parkerne, der er gode faciliteter og så er der masser af gode stier, som indbyder til små og store ture i de fascinerende omgivelser.

Det vestlige USA byder på masser af naturoplevelser. Nogle af de største er Yosemite National Parks alpine landskaber og vandfald, Yellowstone National Parks bison og gejsere, den mægtige kløft Grand Canyon samt de mange smukke spir i Bryce Canyon National Park.

I det vestlige USA finder I også nogle af USA mest spændende storbyer, nemlig charmerende San Francisco og filmbyen Los Angeles med Hollywood og Beverly Hills. Byerne forbindes i øvrigt af den smukke Pacific Coast Highway - eller Highway 1, som danskerne ynder at kalde den. Spillehajernes mekka Las Vegas fortjene også et ord med på vejen. Byen er i sig selv fascinerende og så er den i øvrigt det perfekte udgangspunkt for en rundtur i naturen.

Se vores kort over det vestlige USA her. Læs også CPTs guide til oplevelser i Californien og det vestlige USA.

Find vej med CPTs øvrige kort

USA kort, kort over USA, US map eller map of United States. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels USA kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.