Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Istock 1185259454

Opplev det greske teateret i Segesta

Det er åpenbart å leie en bil for en dag eller to. På den måten kan dere få fullt utbytte av opplevelsene som finnes rundt Trapani. Resepsjonen hjelper dere gjerne med leie av bil, og de kan også fortelle dere hvor dere skal parkere når dere kommer tilbake fra dagens eventyr.

Et opplagt utfluktsmål er Segesta, grunnlagt av grekerne rundt 400 år før Kristi fødsel. Det tar bare en halv time å kjøre dit. Ruinene av den gamle greske byen ligger på en bakketopp, og her troner et nærmest majestetisk tempel. Forbløffende godt bevart og omgitt av fjell og bølgende landskap.

På toppen av Monte Barbaro venter enda en overraskelse. Her ligger et stort halvmåneformet amfiteater med fjell, marker og hav som bakgrunn. Ja, Segesta har en WOW-effekt. Hvis sulten melder seg, kan dere vurdere å ta turen til Castelammare del Golfo. En sjarmerende havneby med en gammel borg som vokter havneinnløpet, små restauranter med god mat og et par fine strender.

Istock 826865388

Etter lunsj kan dere nyte en avslappende ettermiddag på stranden Spiaggia di Guidaloca, eller kjøre litt nordover til Scopello, hvor dere blant annet finner La Tonnara di Scopello og Cala Alberelli.

Turen tilbake til Trapani tar ca. 50 minutter.