Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Ocean Paradise Resort, Zanzibar
Ocean Paradise Resort & Spa
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Ocean Paradise Resort & Spa

 • 7 netter på 4-stjerners Ocean Paradise Resort & Spa
 • Halvpensjon under hele oppholdet
 • Kilometer med palmekantet sandstrand
 • Avslappende atmosfære i rolige omgivelser
 • Snorkling på revet blant fargerike fisker og skilpadder
 • Fly, transport, hotellopphold og halvpensjon

Kontakt oss for pris

Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Hotellene

På denne turen til Zanzibar har vi håndplukket hytter og hoteller, slik at du får mest mulig kvalitet for pengene.

Ocean Paradise Resort, Zanzibar
G0023169
All Rooms Interior 3
All Rooms Interior1
ATM 8168
Standard Superior Garden Rooms
AMP 86132
AMP 8643
AMP 8609
Pool1
Ocean Paradise 21
Beach
Ocean Paradise Resort, Zanzibar
G0023169
All Rooms Interior 3
All Rooms Interior1
ATM 8168
Standard Superior Garden Rooms
AMP 86132
AMP 8643
AMP 8609
Pool1
Ocean Paradise 21
Beach

Ocean Paradise Resort

7 netter - Pwani Mchangani

Ocean Paradise Resort & Spa ligger rett ved siden av det innbydende asurblå Indiahavet på den brede og kritthvite sanden Mapenzi Beach. Hotellets 98 rom er arrangert i en hovedbygning samt en rekke tradisjonelle hytter med det klassiske makuti palmetaket, som er spredt over feriestedets store

...

Mer informasjon om hotellet her
 • Avstand strand
  0 meter

 • Pool/Barnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Balkong/terr.
  Ja

 • Avstand strand
  0 meter

 • Pool/Barnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Balkong/terr.
  Ja

Reiseplan

Zanzibar er et av de mest stemningsfulle reisemålene i Det indiske hav, og på denne turen kan du nyte en av Zanzibars beste strender, bade i det krystallklare turkise havet og slappe av i fantastiske omgivelser på fantastiske Ocean Paradise Resort & Spa. Denne spennende ferien er rettet mot voksne så vel som barnefamilier.

AMP 8609

På Zanzibar får du 7 netter på Ocean Paradise Resort & Spa, og som navnet dristig tilsier kan du glede deg til å oppleve et lite hjørne av paradis. Et steinkast fra det turkise Indiahavet og Pwani Beach, hvis kritthvite sand strekker seg flere kilometer i begge retninger. Svaiende kokospalmer og en imponerende frodig hage med grønne busker, fargerike blomster og ivrige veverfugler som hele tiden jobber med sine spektakulære reir. Slapp av på en solseng ved det fantastiske bassengområdet, nyt solen eller les den boken du aldri har hatt hjemme. Eller finn et sted ved stranden i skyggen av et palmetre, kjenn den milde brisen og nyt utsikten over det innbydende, krystallklare vannet.

Ocean Paradise Resort & Spa er en ekte oase og byggestilen er klassisk afrikansk med de karakteristiske runde husene, leirforede vegger og det vakre makuti palmetaket, som er med på å skape en helt spesiell atmosfære. Feriestedets mange fasiliteter oppfyller fullt ut kravene og behovene til den moderne reisende, enten det er det fantastiske bassenget, de utmerkede restaurantalternativene eller den deilige spa-delen. Men selv om det kan være vanskelig å forlate feriestedets stemningsfulle omgivelser, anbefaler vi at du tar deg tid til å ta en tur langs stranden ved soloppgang før frokost eller, som litt av en forandring fra bassenget og stranden, prøve snorkling kl. det nærliggende revet.

Snorkling og dykking er spesielt populært på Zanzibar, og turer til korallrevet og de mange små øyene rundt Mnemba-øyene kan enkelt ordnes fra hotellet. Er du mer interessert i kulturelle opplevelser er valget enkelt da Stone Town, Zanzibars sjarmerende hovedstad, står på UNESCOs verdensarvliste. Tilbring dagen med å gå deg vill i de labyrintiske gatene og gå på eventyr i de livlige markedene og i de koselige små butikkene, hvor du garantert vil finne noen interessante kjøp.

Vil du bare slappe av og sette ned farten, er det mulighet for å kombinere solsengen med et besøk på feriestedets egen spa-seksjon for å ta selvpleien til nye høyder – valget er helt opp til deg.

Du reiser fra Norge til eventyrlige Zanzibar.

Afslapning På Stranden Med Friske Kokosnødder

Sjåføren din vil vente på deg på flyplassen slik at du like etter ankomst til Zanzibar kan fortsette den siste strekningen mot byen Pwani Mchangani og ditt vakre feriested, Ocean Paradise Resort & Spa, som ligger på Zanzibars vakre nordøstlige kyst. Så snart du ankommer Ocean Paradise Resort & Spa, kan du føle roen og de stemningsfulle omgivelsene. Fra resepsjonen kan du se ut over den overdådige hagen som omgir feriestedet og se de klassiske runde bygningene som huser rommene - Mellom kokospalmene og de klassiske makuti-palmetakene kan du skimte det asurblå indiske hav.

Innsjekkingsformalitetene er raskt over, og da er det på tide å finne frem bikinien og badebuksen og se hvem som først får en velfortjent dukkert i det krystallklare havet eller i hotellets fantastiske basseng for å vaske av reisestøvet. Feriestedets bassengbar har deilig ferskpresset juice og forfriskende cocktailer, så hvorfor ikke smake på de lokale spesialitetene med en forfriskning før det er på tide å bli kjent med Zanzibars gastronomiske spesialiteter på en av hotellets utmerkede restauranter - du har halvpensjon inkludert i prisen.

Shutterstock 1163736271

Ocean Paradise Resort & Spa er det perfekte utgangspunktet for å kombinere en avslappende strandferie med noen aktiviteter. Beliggenheten ved siden av Pwani Beach er helt perfekt for deg som liker å stå opp litt tidlig for å ta en tur på den kritthvite sanden for å nyte den hypnotiserende soloppgangen over Det indiske hav før frokost. Det kan også være litt av en forandring i løpet av dagen, hvor tidevannet gir deg muligheten til å nesten gå ut til det lokale skjæret.

Etter frokost kan du velge å slappe av i en av hotellets solsenger, som ligger spredt et stykke tilbake fra stranden mellom palmer og grønne busker. Det er selvsagt full service med rene håndklær og mulighet for å bestille drinker og flere herlige, ferskpressede juicevarianter fra bassengbaren. Det er selvsagt også mulighet for å nyte en dukkert i feriestedets fantastiske svømmebasseng, hvor det også er satt opp solsenger for gjestene, omgitt av den frodige hagen og med utsikt over havets turkisblå vann.

Pool1

Hotellets restauranter er også bygget i klassisk østafrikansk stil og her kan du nyte lokale så vel som internasjonale spesialiteter og fantastisk sjømat basert på lokale råvarer. Utsikten over hagen og havet skaper den perfekte rammen for frokosten din i feriestedets Ocean Restaurant, mens du kommer helt ned til stranden og kjenner brisen på Mawimbi Restaurant, som har skapt et slags swahili-fusjonskjøkken og er eksperter på deilig sjømat. De to stemningsfulle barområdene er gode utgangspunkt for en hyggelig kveld. Du kan fortsette med en drink i baren eller sitte uforstyrret på balkongen din etter middagen og nyte den herlige temperaturen.

Ocean Paradise Resort & Spa tilbyr flere alternativer når det kommer til spennende aktiviteter og interessante utflukter. En av de mest populære er en dagstur til Stone Towns historiske gamleby, hvis labyrintiske gater skjuler fargerike markeder med krydder, grønnsaker og frukt samt nyfanget fisk etc. Det er ikke uten grunn at Stone Town er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

shutterstock_241056031 STONE TOWN, ZANZIBAR - OCTOBER 24, 2014 Tourists on a typical narrow street in Stone Town..jpg

Det kan også være en spennende snorkletur blant fargerike fisker og havskilpadder til de eksotiske holmene og korallrevene på Mnemba-øya i nærheten. Eller en annen spennende naturopplevelse i Zanzibars eneste nasjonalpark, Jozani Chwaka Bay nasjonalpark for å oppleve den endemiske røde colobus-apen. Enten det bare er en tur rundt i de lokale landsbyene eller en fin strandstrekning langs kysten, er dette innen gangavstand fra feriestedet.

Hotellet samarbeider også med et profesjonelt dykkersenter som arrangerer dykking på de beste korallrevene og dykkestedene rundt Zanzibar og selvfølgelig nybegynnerkurs for deg som ønsker å ta dykkersertifikat under perfekte forhold.

Ønsker du den ultimate velvære, kan du overgi deg til det profesjonelle teamet i hotellets egen avslappede yoga- og spaavdeling. Utvalget av helbredende behandlinger og ulike typer massasje er bredt og dekker regionale så vel som internasjonale teknikker, slik at det skal være mulighet for å få dekket alle behov.

Med 6 hele dager til rådighet har du tid til det meste, men du kan selvfølgelig også bare lene deg tilbake på solsengen med en god bok og en forfriskning, nyte utsikten over havet, slappe av i solen og virkelig sette ned farten – valget er helt opp til deg.

210007170

Tiden er inne for en siste dukkert i Det indiske hav eller bassenget, før man tar avskjed med Zanzibar. Til avtalt tid vil sjåføren din være klar til å kjøre deg til flyplassen, slik at du har god tid til innsjekking og de siste innkjøpene før du reiser hjem til Norge.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flybillett fra Norge til Zanzibar tur/retur inkl. måltider, drikkevarer og bagasje
 • Flyplassskatter og flybillett
 • Transport fra flyplassen til hotellet i Pwani tur/retur
 • 7 netter på Ocean Paradise Resort & Spa i et standard hagerom
 • Frokost under hele oppholdet

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Zanzibar/Tanzania
 • Nærmiljøavgift pr person pr natt
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Personlige utgifter
 • Tips
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning etter Reisegarantifondet (195 kr pr person)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

23 kg innsjekket bagasje og 1 stk. håndbagasje kan medbringes .

Visum

Vi vil kontakte deg om dette

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi dine avreisepapirer med nøyaktige møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Zanzibar eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpass reisen

Totalpris for reisen
Fortsett
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby med på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt pr. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
Shutterstock 1163736271
Kendwa Beach, Zanzibar, Tanzania
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel