Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Istock 627157462
Big Island En guide til de beste strendene

De 5 beste strendene på Big Island

Det er mange gode strender på Big Island. Men etter vår mening finner du de beste strendene langs Kona-kysten. Det vil si på den vestlige siden av øya, noe som gjør det enkelt for dere å besøke strendene, siden hotellet deres ligger på samme side. Her er våre fem beste strender på Big Island.

Hapuna Beach

Hapuna beach 1.jpg

En vakker, hvit sandstrand. Den anses med rette som en av de flotteste strendene på Big Island. Den myke, hvite sanden strekker seg langt ut i havet, og man må gå ganske langt ut før det blir virkelig dypt. Så Hapuna Beach er en god opplevelse både for par og familier med barn.

Mahai’ula Beach

Mahaiula_555108982.jpg

En av våre absolutte favoritter. Stranden ligger i et vakkert naturreservat kalt Kekaha Kai State Park. Sandet er salt og pepper, som de lokale sier. En karakteristisk blanding av hvit korallsand og svart lavasand. Stranden er kantet av svaiende palmer, og vannet er azurblått. Her kan dere være heldige å oppleve de store havskilpaddene, som ofte sees i vannet nær stranden.

Manini’owali Beach

Manini’owali Beach _c2612bdd22_b.jpg

Denne stranden er også kjent som Kua Bay. Det er en av de mest populære strendene på Big Island. Strandens popularitet skyldes at det er asfalt hele veien. Dette kan imidlertid gjøre det litt vanskelig å finne parkering i helgene. Men det er en vakker strand som ligger i en bukt med en malerisk blanding av klipper, gylden sand og blått hav.

Kaloko-Honokohau Beach

Kaloko-Honokohau Beach _212559802.jpg

Denne stranden blir ofte omtalt av lokalbefolkningen som Sea Turtle Beach. Følg stien fra Kona Harbor og finn ut hvorfor stranden har fått dette tilnavnet. Hvis dere kommer sent på ettermiddagen, er det svært gode muligheter for å oppleve havskilpadder som har krøpet opp på stranden for å få litt varme i den sene ettermiddagssolen. Husk å holde avstand til skilpaddene, som er en beskyttet dyreart. Loven sier at man må holde en avstand på 6 meter.

The Green Sand Beach

Badende ved Green Sand Beach på Big Island Hawaii shutterstock_183047297.jpg

En av de mest særegne og spesielle strendene på Big Island. Den ligger på øyas sørligste spiss. Den ligger litt utenfor den vanlige turistruten, og det tar tid å kjøre dit. Men hvis dere tar turen, vil dere neppe angre. Dere kan kjøre det meste av veien. Fra parkeringsplassen er det en lett tur ut til kysten. Og der ligger den, The Green Sand Beach. En strand av fin grønn lavasand som skråner ned mot det blå havet. Stranden er vakrest på en dag med klart vær, hvor dere virkelig kan nyte fargespillet.

Hvis dere ønsker å høre mer om mulighetene på Big Island, er dere velkommen til å ringe oss på 86137744. Dere kan også få et uforpliktende tilbud på en reise ved å sende en reiseforespørgsel

Bestill et tilbud på en reise

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dager
Hawaii - Den ultimate øyhoppen
  • Oppdag 4 svært forskjellige øyer på Hawaii
  • Kauai er en uberørt naturperle
  • Maui har hvaler, strender og kystlandskap
  • Big Island er regnskoger, vulkaner og korallrev
  • Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor venter i Oahu
  • Få det beste av Hawaii på én reise

Fra NOK 35 500

Per person ved 2 voksne og 2 barn.