Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Reis til Thailand 2023

Reis til Thailand i 2023 og få uforglemmelige opplevelser. I 2023 har vi et vell av gode muligheter i det populære reiselandet.

Vi har en rekke unike og billige reiser, satt sammen med største omhu fra våre egne favorittopplevelser, og vi har selvfølgelig alltid forslag og gode ideer til deg.

Rejser til Thailand. Sejl med de unikke longtail boats

Se et utvalg av våre reiser til Thailand her

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dager

BRA FOR VINTEREN

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 netter på 4-stjerners resort i Ao Nang
  • Nær strand, butikker og restauranter
  • 5 netter i lekker bungalow på Koh Mook
  • Paradisisk øy med blått vann og vaiende palmer
  • Tid til avslapping, snorkling og eventyr
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

NOK 17 100

Fra NOK 16 200

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Cape Panwa Hotel Beach 02

15

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Luksusbadeferie på Phuket
  • 12 netter med 4-stjerners velvære på Cape Panwa i en stor juniorsuite
  • Hyggelig og fredelig i det sørøstlige hjørnet av Phuket
  • Fint uspolert område med mulighet for fine utflukter
  • Mange fasiliteter, fin strand og god spaavdeling
  • Inkl. fly med bagasje, hotell med frokost og transport

NOK 19 250

Fra NOK 18 150

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Paradisøyer og krystallklart badevann i 2023

Ønsker du en tur til Thailand i 2023, hvor du bare må slappe av og nyte en fin strandferie, har vi flere gode alternativer for deg. For eksempel har vi turer som går til små paradisøyer, hvor det krystallklare vannet venter på strender innrammet av svaiende palmer.

Krabi_Railay beach_126333494.jpg

Regnskog og dyreliv i 2023

2023 er også et godt år å reise til Thailand om du er ute etter flotte naturopplevelser. Gå for eksempel til den tette regnskogen i Khao Sok, hvor du vil møte elefanter, gå på jungelturer og båtturer på rolige jungelver.

Elephant Hills_kajak_2.JPG

Gjestfrie befolkning og deilig mat

I Thailand kan du i 2023 også se frem til å møte den gjestfrie thailandske befolkningen. Overalt blir du møtt med smil og hjelpsomhet, og dette er en av tingene som er med på å gjøre en ferie i Thailand uforglemmelig.

De gjestfrie thaiene du møter i Bangkok, for eksempel. Her har du rikelig med muligheter for spennende opplevelser. Utforsk mellom gylne templer og travle gatekjøkken. Besøk fargerike markeder og prøv den deilige og nylagde thailandske maten.

Bangkok 412199593

Når i 2023 skal du besøke Thailand?

Thailand er et fantastisk reisemål hele året. Men det er fortsatt noen værrelaterte ting du kan huske på når du planlegger.

På sørvestkysten av Thailand (inkludert Khao Lak og Krabi) er været vanligvis best fra november til april. Fra mai til oktober regner det oftere – men ikke hele tiden – men du må være forberedt på å få litt regn.

Vil du heller ha sommerferie i Thailand i stedet, er det mer nærliggende å gå for destinasjoner på sørøstkysten (for eksempel Koh Samui og Khanom). Det er vanligvis mindre nedbør her om sommeren enn på vestkysten.

Bestill nå og få billige reiser til Thailand i 2023

Hvis du vurderer en reise til Thailand i 2023, kan du like gjerne bestille med en gang. Jo tidligere du bestiller reisen, jo flere – og jo billigere – alternativer har du. De populære hotellene og billige flyreisene blir utsolgt før du har sett deg rundt – så hvorfor skulle ikke du være den som får de beste og billigste setene i 2023?

Nedenfor kan du se noen gode tilbud på reiser til Thailand i 2023. Er du interessert i å høre mer om mulighetene for å reise til Thailand, send oss ​​en reiseforespørsel eller ring: 86137744.

Send reiseforespørsel