Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Florida-desktop_ny_650x1800.jpg
Reiser til Florida
Pier Fort Myers Beach.jpg
Everglade_Alligator Mirror_65458468.jpg
Miami_South Beach Florida _24000142.jpg
Busch Garden Tampa_CheetahHunt_Coaster_high resolution.jpg
Miami art deco1.jpg
shutterstock_119415757 MIAMI SOUTH BEACH FLORIDA, USA - OCTOBER 29 Ocean drive buildings october 29 2012 in Miami Beach, Florid.jpg

Kart over Florida

For å si det som det er, sier vårt kart over Florida, kort sagt alt. Våre reiser til Florida er spesielt populære hos dem som går etter sol, strand og opplevelser på samme reise. Det får dere for eksempel på reisen Det beste av Florida. Her får dere litt av hvert av alt det beste som "The Sunshine State" kan by på. 

Reiser til Florida byr på massevis av opplevelser og er derfor en perfekt destinasjon for en ferie både for familier og par. Klimaet er deilig året rundt, kjøreavstandene er forholdsvis korte, og en ferie til Florida byr på så mange forskjelligartede severdigheter, at det er noe for alle.

Florida attraksjoner og severdigheter

1

Crystal River - Svøm med de godmodige sjøkuene i glassklart vann

2

Orlando - Forlystelsesparkene Disney, Universal og SeaWorld - og en masse outlets.

3

Fort Myers Beach - Lekker, bred strand med bløt, hvit pulversand.

4

Everglades - Enormt våtområde med alligatorer og fugleliv. Turer i jetboat.

5

Key West - Karibisk stemning og sjarmerende trehus på sørspissen av USA

6

Key Largo - Større øy i Florida Keys med muligheter for god snorkling

7

Miami Beach - Multikulturell storby med art deco, strand og shopping

Florida-kart med severdigheter

Bruk vårt kart over Florida for å få overblikk og for å finne de beste opplevelsene. På kartet viser våre eksperter noen av Floridas mest spennende steder for dem som ønsker å holde ferien her.

Florida er det perfekte reisemålet for familier og byr på en god blanding av by i Miami, natur i Everglades og strand ved Key West og Fort Myers. Legg til de store forlystelsesparkene i Orlando, og dere har oppskriften på en perfekt ferie. 

Reis til Florida med Check Point Travel

Bruk vårt Florida-kart til å komme nærmere drømmen om en reise til Florida. Kikk også på våre reiser til Florida og få enda mer inspirasjon. Dere er også velkomne til å sende en reiseforespørsel. Vi kvitterer med et uforpliktende tilbud på deres neste reise til solskinnsstaten.

Florida-kart med severdigheter - Check Point Travel

Florida-kart med severdigheter. Bruk det til å få overblikk og til å finne de beste opplevelsene. Bestill din reise til Florida her!

Crystal River_Manatee1_25310206.jpg
ORLANDO - Discovery Cove er et menneskeskapt tropisk paradis hvor du kan komme nært på livet under vann, Check Point Travel