Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
View of Volcano craters from Mauna Kea Mountain summit at sunset, Big Island, Hawaii shutterstock_539981548.jpg
Hawaiis vulkaner Kom nær Melkeveien

Etter en dag på stranden med avslapning og snorkling, kan vi varmt anbefale at dere tar turen opp i høyden og utforsker Big Islands to store kjemper, vulkanene Mauna Loa og Mauna Kea. Det er ikke mulig å kjøre hele veien til toppen av Mauna Loa, men fra Mauna Loa Weather Observatory har dere en fantastisk utsikt over øya og ikke minst over nabo­vulkanen, Mauna Kea, hvis topp ofte er dekket av snø.

Observatorier på toppen af Mauna Kea vulkanen i Volcanos National Park på Big Island Hawaii shutterstock_1090810118.jpg

I astronautenes fotspor

Toppen av Mauna Kea kan nås på en guidet tur i firhjulstrekker. Vanlige biler kan kjøre opp til Onizuka Visitor Information Station, som ligger rundt 3.000 meter over havet. Herfra kan dere nyte utsikten og utforske de steinete landskapene, hvor Apollo-astronautene trente på 1960-tallet før deres tur til månen.

View of Volcano craters from Mauna Kea Mountain summit at sunset, Big Island, Hawaii shutterstock_539981548.jpg

Se Melkeveiens lysende bånd

Men den største attraksjonen på Mauna Kea ses først etter solnedgang. Astronomer fra hele verden kommer til denne vulkanen for å utforske fjerne galakser, og hver kveld vises det en kort film om stjerneobservatoriene på toppen av vulkanen. Når filmen er over, kan dere gå utenfor og selv oppleve stjernehimmelen over Hawaii. Her er det ingen forstyrrende lyskilder, og luften er krystallklar. Så Melkeveiens lysende bånd står strålende klart frem på den mørke nattehimmelen. Ansatte ved besøksstasjonen er svært hjelpsomme med å peke ut planeter og stjerner, og gir mulighet for at dere kan studere himmelens stjerneskudd gjennom teleskoper.

Mælkevejen hænger over den rødglødende lava i Volcanos National Park på Big Island Hawaii shutterstock_758050960.jpg

Vil dere høre mer om mulighetene på Big Island, er dere velkomne til å ringe oss på 86137744. Dere kan også få et uforpliktende tilbud på en reise ved å sende en reiseforespørgsel

Send reiseforespørgsel

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dager
Hawaii - Den ultimate øyhoppen
  • Oppdag 4 svært forskjellige øyer på Hawaii
  • Kauai er en uberørt naturperle
  • Maui har hvaler, strender og kystlandskap
  • Big Island er regnskoger, vulkaner og korallrev
  • Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor venter i Oahu
  • Få det beste av Hawaii på én reise

Fra NOK 35 500

Per person ved 2 voksne og 2 barn.