Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Golden Gate Bridge is shown in a fog San Francisco, California_54501346.jpg

Reis til USA 2023

Ser du etter en reise til USA i 2023? Så ikke se lenger – hos Check Point Travel er vi klare til å hjelpe deg med drømmereisen til USA.

Vi kan arrangere alt fra strandferier i vakre Florida til selvkjørende turer i California og det vestlige USA og turer på den vakre østkysten.

USA i 2023 – kort sagt

2023 lover å bli et stort reiseår for USA – og du kan få en reise dit også. USAs stater byr på store og svært mangfoldige opplevelser, og er definitivt noe for deg, enten du er for naturopplevelser, en kjør-selv-ferie i USA eller for spennende og fascinerende storbyer som San Francisco, Los Angeles, Washington og New York.

Få et uforpliktende tilbud på en reise til USA i 2023

shutterstock_186048416 LOS ANGELES - DECEMBER 18, 2013 View of Hollywood Boulevard..jpg

Naturopplevelser i USA i 2023

Drømmer du om å oppleve noen av de storslåtte naturopplevelsene som USA har å by på? Det forstår vi veldig godt. Hos Check Point Travel er vi selv gale etter USAs natur – spesielt i de vakre nasjonalparkene.

I Yosemite kan du oppleve store granittfjell, høye grantrær, vakre fossefall og ville dyr som ørn og bjørn. I Bryce Canyon National Park står den på et vell av magiske, bratte klippepilarer, vakre solnedganger og fantastiske fotturer.

shutterstock_232015471 The Bryce Canyon National Park, Utah, United States.jpg

Kjør selv i det vestlige USA

Våre store byer og nasjonalparker i vestens selvkjørende tur er en av våre mest populære turer til USA. Her får du en herlig blanding av storbyer og vakker natur i kjente nasjonalparker.

Få tilbud på en USA-reise

Er du interessert i å høre mer om mulighetene for herlige USA-turer, klikk på den grønne knappen under og få et uforpliktende tilbud.

Få tilbud på reiser til USA